Karnıyarık otu tozu nasıl uygulanır ?

Katılım
20 Mar 2025
Mesajlar
24
Tepkime puanı
2
Karaciğer hastalığı olan muhabbet kuşuma Karnıyarık otu tozu önerildi hangi dozda ve nasıl kullanmalıyım ? @Selçuk YÜKSEL beyin önerisiyle keten tohumu , deve dikeni tohumu veriyorum , herhangi bir ilaç kullanmıyorum şimdilik .Veterinerimizin verdiği ilaç kür şeklindeymiş ve yaklaşık 2 ayda bir kullanılmalı dedi .Dışkısı biraz toparlanmıştı ancak yine beyaz kısmı artmaya ve sertleşmeye başladı .Yardımcı olur musunuz?
 
Dışkı beyaz ve sert yapıdaysa pankreoflat kullanmanız iyi olur. Ayrıca size keten tohumu önermiş olamam keten yağlı olduğu için verilmemelidir sizin kuşa. Bir süre vermeyin.
 
Son düzenleme:
Ben karnıyarık otu tozunu hiç kullanmadım kullandırmadım da dolayısıyla dozu bilmiyorum. Eğer tozun içeriğinden emin değilseniz risk de almayın derim.
 
Karaciğer rahatsızlığı teşhis edilmeden önerilmesi normal bende öneriyorum. Ama karaciğer rahatsızlıklarında kullanmak doğru değil.
 
Geri
Üst