Teşhis koyamadığım ilaç vermek istemediğim nadirde olsa gözlemlediğim hareketleri var boynunu yukarı uzatma, günde bir iki defa duyduğum tıs tıslar özellikle kendini kaşıdıktan sonra vs. Solunum kursak mantarı vs problemlere iyi geldiğini okudum.Neden kekik çayına ihtiyaç duydunuz ?
Maşallah süper. İlk kez denicem. İnş şifa olur hepsine. Tadına baktım çok hoşuma gitti benim inş onunda gider çok teşekkür ederim..Bir bardak suya yarım çay kaşığı yalnız 5 -6 dk demlensin çok demleme tadına bk aşırı acı olmasın ben suluğa yarısını koyuyorum zaten süzülüyor yinde çok dursa acı oluyor tadı 1-2 saat koyun ve içtiklerini izleyin ben hafif ılık koyuyorum hatta kuşların önüne suluğu tutup içmelerini saglıyorum yudum yudum içiyorlar maşallah
Nanede yedir kekik ishalede iyi geliyorwTeşhis koyamadığım ilaç vermek istemediğim nadirde olsa gözlemlediğim hareketleri var boynunu yukarı uzatma, günde bir iki defa duyduğum tıs tıslar özellikle kendini kaşıdıktan sonra vs. Solunum kursak mantarı vs problemlere iyi geldiğini okudum.
Çok gelmesinden endişelendim bitkide olsa ilk denedim yarım suluk koydum üzerine su ekledim gitti geldi içti şifa olsun inş.yani önemli olan demleme miktao bardaktaki suyu suluğa ne kadar katmanın çok önemi yok çnkü bardakta karışımı hazırlıyorsun ister çeyreğine kadar doldur ister ağzına kadar kuşlar içsin yeter ki
Kumu kaldırdım iki üç gündür yok öğürme hareketi azaldı nispeten ondanmıdır bilmem ama @Recai hoca sağolsun. Her zaman bulundurmayı düşünmüyorum elbet koycam ama şımarık sanırım gereğinden fazla tüketiyordu okuduklarımdan çıkardığım bu. Arada bir tık tık fıs fıs var günde max 3 kez de olsa. Tüyde şuan 7 gün oldu. Bakalım gözüm onda 24 saat..Kuş kumuda ver sindirim için inşallah tehlikeli bişeyi yoktur kuşun geçmiş olsun
Evet kekiği taze olarak da verebilirsiniz çok olmamak şartıyla.Biz bile hastalaınça içmiyormuyuz toparlıo