ereniren
Yeni Üye
Arkadaşlar siteye yeni üye oldum ama bir hafta önce rastladım sabah akşam okudum her şeyi sitedeki ve çok beğendim siteyi. bugün de kendi yaptığım salma kafesi ve kuşlarımın fotoğraflarını koyup sizlerle paylaşmak istedim.
paletin sağlam ve düzgün olan parçalarından yararlandım birazdan marangozdan parça ve kontrplak aldım...
daha sonra çivilerle çaktım ve cilaladım bir gece beklettim...
daha sonra da yine çivi yardımıyla telleri tutturdum...
zamanla içinde değişiklikler yaptım ağaç dalı salıncaklar küçük bir çan ve merdivenleri de çöp şişten yaptım...
iki çiftim vardı diğer çifti ayırdım ve başka kafese aldım şimdi bu çiftten yavrularımız var
maaşallah şu an çok iyi gidiyor her şey devamlı göz ile kontrollerini yapıyorum bir sorun yok diğer iki yumurta da biri bugün biri yarın çıkar diye düşünüyorum 
diğer çiftimdeki dişi de yuvayla ilgileniyor belki yakın zaman da yumurtlar :d inşallah

paletin sağlam ve düzgün olan parçalarından yararlandım birazdan marangozdan parça ve kontrplak aldım...

daha sonra çivilerle çaktım ve cilaladım bir gece beklettim...

daha sonra da yine çivi yardımıyla telleri tutturdum...

zamanla içinde değişiklikler yaptım ağaç dalı salıncaklar küçük bir çan ve merdivenleri de çöp şişten yaptım...

iki çiftim vardı diğer çifti ayırdım ve başka kafese aldım şimdi bu çiftten yavrularımız var

diğer çiftimdeki dişi de yuvayla ilgileniyor belki yakın zaman da yumurtlar :d inşallah