kına yeşili dışkısı var ve o kına formunda cıvık gibi

Kuş kusuyor ve dışkılar da kötü. Vakit kaybetmek riskli yarın ilk iş ilaçlara başlayın. Şimdiden suluğunu alın susasın ilaçlar gelene kadar.

Ayrıca video istediğimizde uyuklarken değilde aktifkenki halini çekerek paylaşın.

Ayrıca video istediğimizde uyuklarken değilde aktifkenki halini çekerek paylaşın.
Hocam yarın paylaşımını sağlarım olur mu , şuan uyuyor yine gündüz yine paylaşırım hemen . Zaten ben uyuyamıyorum hala korkuyorum birşey olur da farketmezsem diye şuan güzel uyuyor ama dün gece baya kendini kabartmıştı mesela titriyordu sanki şuan kabartmıyor ve titretmiyorda çok şükür

Hassas teraziniz varsa kuşu tartar mısınız

Hassas teraziniz varsa kuşu tartar mısınız
Yok maalesef terazimiz hocam dediklerinizi temin ettim şimdi sizin dediğiniz gibi ilerliycem kendi isteğiyle bugün yeminden az yedi dün gece diğer hocamın dediği gibi suluğunu almıştım şimdi kendi istegiyle şu içmesini bekliycem ağzına damlattığım ilacı çıkarmaya çalıştı böyle kusmak istedi sanırım başını hareket falan ettirdi ama içildiğinden eminim direk bı damla ağzına koydum zaten . Şimdi kendi isteğiyle yemek yemesini bekliyeyim mi yoksa mama mı hazırlayayım birde hocam tüylerini kabartma ya başladı sanki ama eskisi kadar çok kabartmıyor bu normal mi yoksa bunun içinde yapabileceğim birşey var mı ?

Birde hocam 14 gün boyunca kesmeden devam edilcek değil mi doğru anladım

7 gün ikili tedavi diğer 7 gün bactrim kesilip triflucanla devam edilecek. Tedavinin 6. Günü temas ettiği her yer dezenfekte edilecek. Birde 13. Gün

Bactrim şurup ve mikostatin var şuanda da kendi isteğiyle biraz dal darı yedi mama yapayım mı yoksa bekleyeyim mi yemesi için

7 gün ikili tedavi diğer 7 gün bactrim kesilip triflucanla devam edilecek. Tedavinin 6. Günü temas ettiği her yer dezenfekte edilecek. Birde 13. Gün

Bactrim şurup ve mikostatin var şuanda da kendi isteğiyle biraz dal darı yedi mama yapayım mı yoksa bekleyeyim mi yemesi için
Yiyorsa mama yapmayın. İlaçların her birinden 1'er damla ağzına damlatın yuttuğundan emin olun

Tamamdır hocam hergun kafesini beyaz sabun ve sirkeyle yıkıyorum ishal diye . Çok teşekkür ederim herşey için hem size hem diğer hocama Allah razı olsun sizlerden inşallah en kısa sürede iyileşir 🙏 teşekkürler tekrardan

Yok maalesef terazimiz hocam dediklerinizi temin ettim şimdi sizin dediğiniz gibi ilerliycem kendi isteğiyle bugün yeminden az yedi dün gece diğer hocamın dediği gibi suluğunu almıştım şimdi kendi istegiyle şu içmesini bekliycem ağzına damlattığım ilacı çıkarmaya çalıştı böyle kusmak istedi sanırım başını hareket falan ettirdi ama içildiğinden eminim direk bı damla ağzına koydum zaten . Şimdi kendi isteğiyle yemek yemesini bekliyeyim mi yoksa mama mı hazırlayayım birde hocam tüylerini kabartma ya başladı sanki ama eskisi kadar çok kabartmıyor bu normal mi yoksa bunun içinde yapabileceğim birşey var mı ?
İlaçlı sudan içmez ise ilacı koymanın anlamı olmaz. Su içmiyor ise ağızdan verin ilacı. Suyundan içiyor ise suyuna Selçuk beyin önceki mesajda yazdığı dozajda katın ilacı suya. Sabah akşam yenileyin günde 2 kez yani.
Kendi yemek yediği sürece besleme yapmanız gerekmez lakin birkaç tane yem yiyor ise yani yetersiz yemek yiyor ise o zaman besleme yapın. Tüyleri kabartması normal çünkü hasta kuşlar böyle yaparlar.
Siz güncel video ve son dışkıları buraya paylaşın.

Tamamdır hocam hergun kafesini beyaz sabun ve sirkeyle yıkıyorum ishal diye . Çok teşekkür ederim herşey için hem size hem diğer hocama Allah razı olsun sizlerden inşallah en kısa sürede iyileşir 🙏 teşekkürler tekrardan
Karadenizpet.com veya grpet ürünleri sitesinden 50 gr virkon s dezenfektan alın.

Geri