Selçuk YÜKSEL
Onursal Üye
Tedavinin kaçıncı günü ? İlaç öncesi ve sonrası hal ve hareketlerinde değişiklik oldu mu ?
Kuş aç. Yemek yediğinden emin misiniz? Ne kadar yiyor?Hocam cumartesi öğleden sonra başladık 2,5 gün oluyor . Kendi isteğiyle yiyor .Az yiyor ben elimde tutuyorum yeni öyle olunca takibini de yapıyorum birde nazlana nazlana yemeye devam ediyor ama . https://hizliresim.com/pnpj8iz bunu da şimdi çektim hocam öğleden sonra zift gibiydi şimdi küf rengi sanki anlayamıyorum sindirim sistemi çok mu zayıfladı acaba bakteri olabilir mi sizce
Hocam iyi çok şükür eski keyfi ve neşesi de yerinde bugün 9 .gün ilaçta. Çok şükür gayet güzelde yiyor ve keyfinde yerinde dışkıları da normale tam dönmedi bazen yemli geliyor dışkısı süreçten diye devam ediyorum ilaca şuan çok daha iyi ama çok şükür ilaç periyodunu tamamlayana kadar bekliycemPaylaşırsınız biz de takip ederiz. İlaç öncesi ve sonrası gelişmeleri iyi gözlemleyin.
Sizin adınıza sevindim. Daha da iyi olacak. Mutlaka enzim içerikli bir probiyotik kullanın tedavi sürecinde ve sonrasında.Hocam iyi çok şükür eski keyfi ve neşesi de yerinde bugün 9 .gün ilaçta. Çok şükür gayet güzelde yiyor ve keyfinde yerinde dışkıları da normale tam dönmedi bazen yemli geliyor dışkısı süreçten diye devam ediyorum ilaca şuan çok daha iyi ama çok şükür ilaç periyodunu tamamlayana kadar bekliycem
Hocam merhabalar, süreç hakkında bilgi vermek istedim sizlere çok şükür çok iyi ve ilaç tedavi sürecini tamamladık suan sadece tüy dökmeye başladık onun içinde vitamin takviyesine başlamayı düşünüyorum uygun olursa probiyotik olarak özellikle onerebileceginiz bir ürün ismi varsa onu temin edeyim . Tekrardan sizlere ve diğer hocama süreçte yanımızda olup destek olduğunuz için tekrardan teşekkür ederizSizin adınıza sevindim. Daha da iyi olacak. Mutlaka enzim içerikli bir probiyotik kullanın tedavi sürecinde ve sonrasında.
Kanatlı oil prozim plus probiyotik olabilir.Hocam merhabalar, süreç hakkında bilgi vermek istedim sizlere çok şükür çok iyi ve ilaç tedavi sürecini tamamladık suan sadece tüy dökmeye başladık onun içinde vitamin takviyesine başlamayı düşünüyorum uygun olursa probiyotik olarak özellikle onerebileceginiz bir ürün ismi varsa onu temin edeyim . Tekrardan sizlere ve diğer hocama süreçte yanımızda olup destek olduğunuz için tekrardan teşekkür ederiz