Kinoa's Healthy Birds nedir?

Turhanoğlu

Yeni Üye
Konu başlığından da anlaşılacağı üzere sosyal medya üzerinde fotoğraf olarak gördüğüm ve araştırmama rağmen herhangi bir bilgi edinemediğim ürün hakkında bilgisi olan var mıdır? Varsa yararlı mıdır yahut yararlı olma ihtimali var ne kadardır?

Ekli dosyalar

• FB_IMG_1515015070768.jpg
    FB_IMG_1515015070768.jpg
    112 KB · Görüntüleme: 21
  • FB_IMG_1515015970703.jpg
    FB_IMG_1515015970703.jpg
    47.9 KB · Görüntüleme: 19
Sadece kinoa tohumu. Bazı aktarlarda bile bulabilirsiniz. Kinoa faydaları diye aratırsanız epeyce yazı çıkacaktır karşınıza.

Sadece kinoa tohumu. Bazı aktarlarda bile bulabilirsiniz. Kinoa faydaları diye aratırsanız epeyce yazı çıkacaktır karşınıza.
Siz kullandınız mı Süleyman Bey hiç yada kullanıp şekli hakkında bir bilginiz var mı? Bazı büyük marketlerde satılıyor alıp direk yeme karıştırsak yada ayrı bir kapta versek yerler mi, nemlendirip verin yazan yerde var toz halinde diyen yerde var.

Ben hiç kullanmadım. Forumda kinoa tozu veya unu kullananlar vardı. Yüksek protein, lif ve karbonhidrat içeriyor. Besin değerleri doğru ise son derece faydalıdır sanırım. Ancak bu şekilde mucizeymiş gibi tanıtılan ürünlerden hep uzak durmuşumdur. Eğer bulabilirseniz, kinoa tozu/unu şeklinde mamalarına katabilirsiniz. En azından tecrübe edilmiş bir durum var.

Kinoa tohumu kullanabilirsiniz ben kullandım zararı olmadı ama yararını gözle gözlemleyemiyoruz. Muhtemelen faydası olmuştur. En azından zararı olmadı :D

Tozunu mamaya katmıştım. Tohumunu da yeme karıştırarak. Tozu yeme katsanız anlamı olmaz.

yabancı bir kaynakta çiğ halde verirseniz içinde pirinç gibi şişer diye bir şeyler yazmışlar. pilav gibi pişirip verin yazıyorlar o şekilde bir deneyim beğenerek yiyorlarmis genelde.

Valla pişirmeden verdim ve pilav gibi şişmedi. Belki suyu az gelmiştir :D

Macera aramaya gerek yok hocam. Kaş yapayım derken göz çıkarmayın. Memeliler gibi düşünmeyin kuşları.

Geri