Y
Yasin Coşkun
Guest
Dediğiniz gibi havucu iyice sıktım ot gibi oldu ama yine birleştiler resminide cektim
Dediğiniz gibi havucu iyice sıktım ot gibi oldu ama yine birleştiler resminide cektim
kıvamını tuturana kadar atabilirsin kuşların yiyorsa herhangi bir sakıncası yok
yesın normal rendelerın kucuklerı oluyor onlarla rendele delıklerı daha kucuk olanlar la bır de kımdedı bılmıyorum ama nıye havucun suyu sıkılıyor anlamadım vıtamınler suyu ıle bırlıkde gıtsın dıye mı ?
ilk defa veriyorsanız hemen yemez zamanla alışacaklar mamaya daha
Blendırda un gibi yapıyom havucu dediğiniz gibi bi kere yaptım acemi oldugum icin parmak gitti bende robotta yapıyomcok yerde gördüm mama sulu olmasın diye bide ishal olmasınlar diye sıkın diyodular..
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:42 -->-> Daha önceki mesaj 16:42 --
De her sefer cöpe gidiyo
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Ben önce yarım parmak havucu rendeliyorum. Sonra bıçakla 1-2 dakika iyice parçalıyorum kağıthavluyu üzerine bastırıyorum suyunu çekiyor. Sonra 1 yemek kaşığı tozdan serpiyorum. Çatalla bastırmadan karıştırıyorum. Sonra haşlanmış ve soğumuş yumurtanın yarısını rendeliyorum. Sonra bıçakla yumurtayı da havuç gibi bıçakla iyice ufaltıyorum. Yumurtayı da üzerine serpiyorum sonra yine araları sık olmayan çatalla karıştırıyorum ama 10 saniye kadar sonra kabı ufak ufak sallayarak karıştırıyorum. Kıvam süper oluyor. Kuşlar afiyetle yiyor. Eğer kuşlar mamayı tanımıyorsa yemliği gün ışımadan çıkartın aç kalksınlar yemliğin yerine mamayı koyun tadını alınca afiyetle yiyorlar.