Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Abilerim arkadaşlar Merhaba ben yeni bi kuş almış bulunmaktayım bu gün ilk defa bi evcil hayvanı agirliycam ama 6 aylık sanırım şirine( kuşum ) ama çok agir olmamakla beraber isal oldu tuylerinde pislik var ayrıca derisi kırmızı bir renkte önemli bir şeyi varmıdır rica ederim yardım edin, isal ilacı alıp suyuna 5 damla damlattim lakin yeni geldiğinden olsa gerek dokunmuyor bile suyuna . Son olarak birde disi ve 6 aylık bir muhabbet kuşu egitilebilirmi sadık bir arkadas olabilirmi gerekli ilgiyi görürse yoksa imkansız mi dir çok teşekkür ederim şimdiden
gerekli ilgiyi görürse elbet sizle arkadaş olur mesela en de kuşumu 1 aylıkken almıştım dişiydi 1 ayda anca alıştı bana şuan o kadar iyi dostuz ki bana çok sadık unutma dişiler çok sadık olurlar
fakat bu dişiler biraz daha uğraştırabiliyolar senin şirine bide 6 aylık biraz daha zor alışacaktır elbet ama gerekli lgiyle çoğu kuşla arkadaş olunabilir