Bulamadıysanız bende var ücretsizde verebilirim sefakoydeyimMerhaba,
Ben biraz daha uygun fiyatlı bakıyorum maalesef ilginiz için teşekkürler.
İnşallah hayırlı olur Gökhan bey çok uğraştım yavru almak için ama 2 kere dişi kuş aldım hep sorun yaşadım , [MENTION=17556]wesker[/MENTION] mesajı görürsen haber bekliyorum senden.
Gvarol bendeki dişilerin garantisini veriyorum, yavru almazsan kuşu iade edersin.
Erkek kuşunu getir, dişilerin arasına bırakalım gerisi kolay![]()
bakacaksanız satmayacaksanız vereyim hocam. kuşlarıma çok çok iyi baktım aslında ayırmakta istemiyorum ama bu şekıldede olsun istemiyorum. iyice kızışmış kuşKusura bakmayın cep telefonundan giriyordum göremedim.
bakacaksanız satmayacaksanız vereyim hocam. kuşlarıma çok çok iyi baktım aslında ayırmakta istemiyorum ama bu şekıldede olsun istemiyorum. iyice kızışmış kuş
Evdekıleri ikna zarzor ikna ettim 2 adet erkek kuş alıcam bende yoksa verecektım. evdekıler gitmesine razı olmadıTabiki satmam hocam ben yavru almak ve beslemek için kuş arıyorum inan, bendeki kuşu özenle ailenin bir evladı gibi görüyor ve besliyorum., İstiyorsan yarın akşam iş çıkışı yada cumartesi gelebilirim sefaköye , telefon numaramı yazmıştım mesajı gördüğünde whatsapdan felan ulaşırsan sevinirim açıkcası. Telefon numaram 0531 103 76 86.