Kızgınlık.?

Berrin YASMİN

Emektar Üye
11 aylık kendi yavrum olan dişi var ve tek 1 hafta veya 10 gùndür kafes tabanında duruyordu kafese yaklaştıgımda cıyak cıyak bagırıyordu dün kafesi temizlerken bi baktım kafes tabanında 1 tane yumurta ve bugünde 1 tane daha yumurtlamış dünkü yumurtayı attm bugünkü yumurtayı atmadım kızgınlık yumurtası kaç tane olur ve eş almalımıyım.? Ve kardeşinin eşi oldugu halde yumurtlama ve kızışma yok bu tek oldugu halde yumurta yaptı.....Profil resmimdeki kuş.

Son düzenleme:
Tek durdukları ve diğer kuşları gördükleri zaman daha çabuk kızışıyorlar. kaç tane yumurtlar orasını bilemiyorum. O yavruya güzel bi eş ayarlayın, Berrin hanım. O yavrunun renkleri çok güzeldi.

Tek durdukları ve diğer kuşları gördükleri zaman daha çabuk kızışıyorlar. kaç tane yumurtlar orasını bilemiyorum. O yavruya güzel bi eş ayarlayın, Berrin hanım. O yavrunun renkleri çok güzeldi.
O tek olduğu için digerleri görmüyor ama seslerını duyuyor aynı odadalar ve dediginiz gibi rengi çok güzel ve hatırlarsanız o kuşum biraz ayagı içe dogru basıyor sizce ne renk almalıyım.

Son düzenleme:
Kendisine benzer veya mavi olabilir.Gerçi bizim isteğimize bırakmazlar kendileri karar verir.

Kendisine benzer veya mavi olabilir.Gerçi bizim isteğimize bırakmazlar kendileri karar verir.
Anladım teşekkür ederim ben seçmeyi düşünüyorum ama havalardan dolayı dışarı çıkartmak istemiyorum ama nasip.

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:41 -->-> Daha önceki mesaj 19:39 --

..güncel..

Son düzenleme:
Geri