Tesekkur ederim anlamadigim icin korktum biraz dokundugumda sert geldi elimeOnlar tüy kapsülleriyeni tüyleri çıkacak.
Korkulacak hiçbir şey yok, tüy kapsülleri öyle olurTesekkur ederim anlamadigim icin korktum biraz dokundugumda sert geldi elime
Ozaman kizımın kafası saeiya dönuyorKorkulacak hiçbir şey yok, tüy kapsülleri öyle olur![]()
Ozaman kizımın kafası sarıya dönuyor
O kısım sarı olacak orası kesinOzaman kizımın kafası saeiya dönuyor
O kısım sarı olacak orası kesin![]()
Teşekkür ederimO kısım sarı olacak orası kesin![]()
Tüy değişiminde b vitamini kullanmalısınız kuşun daha hızlı atlatabilmesi icinKızim şapşiğin kafasindaki yeni tüylermi cikiyor acaba ben acemiyim anlayamadım
Tüy değişiminde b vitamini kullanmalısınız kuşun daha hızlı atlatabilmesi icin
Evet yeterli olur mevsim meyveleri de verebilirsiniz elma muz gibi çok severler farklı vitamin de almış olurAvivit kullaniyorum yeterli olurmu acaba
Benim kızım hic bisey yemiyo ben yerken omzumda bekliyo uzatinca kacıyo hic merakı yokEvet yeterli olur mevsim meyveleri de verebilirsiniz elma muz gibi çok severler farklı vitamin de almış olur
Zamanla olur ben yavru kuşum için 1 ay boyunca uğraştım farklı yemeklerden yesin diye sonunda başardım fakat kuşun inatcisida zor oluyor ama sabırlı olmak lazimBenim kızım hic bisey yemiyo ben yerken omzumda bekliyo uzatinca kacıyo hic merakı yok![]()
Valla kuş büyümeden alıştırmak gerek yavruyken oluşan huyları değiştirmek çok zor oluyor başka kusunuz varsa elinizden de yiyorlarsa onların yanında vermekte gayet ise yariyor ister istemez merak edip tadına bakar sonra da bırakmak istemez ben böyle alistirdim yavruyu şuan annesinden babasından ayrı kafeste ne uzatırsam yiyor etkili bi yöntem denemenizde fayda varBenim kizım yeni yeme düstügünde bana geldi gunlerce elimde besledim disiler hircin olur diyolardi ama benimki alisti bize huysuz biraz devamli kiziyo bana ama hemende geciyo siniri asiri inadi var kafaaina gore takiliyo 2.5 aylik daha insallah zamanla o inadinida kiricak diye umut ediyorum![]()