A Aysetursak Guest 18 Ağu 2013 #1 Dişi kuşuma bir eş almayı planlıyorum. Kızışmış mı acaba? Bu arada ırkı nedir? ikinci resim bi ay önce filan çekildi. Irk tahmini için koydum belki daha rahat anlaşılır diye
Dişi kuşuma bir eş almayı planlıyorum. Kızışmış mı acaba? Bu arada ırkı nedir? ikinci resim bi ay önce filan çekildi. Irk tahmini için koydum belki daha rahat anlaşılır diye
K katana Guest 18 Ağu 2013 #2 Ben pek anlamam ama bu dişi değil. Gagasının üstü mavi olanlar erkek oluyor bildiğim kadarıyla, dişilerinki kahverengi. Bir de bu kuş yerli galiba.
Ben pek anlamam ama bu dişi değil. Gagasının üstü mavi olanlar erkek oluyor bildiğim kadarıyla, dişilerinki kahverengi. Bir de bu kuş yerli galiba.
M Mustafa KÖKEN Guest 18 Ağu 2013 #3 Pek tecrübeli sayılmam ama dişi kuşunuz henüz tam olarak kızışmamış. Bence de yerli.
S Süleyman Mert DEMİRSOY Guest 18 Ağu 2013 #4 Yavas yavas kızışıyor 1 hafta sonra tamamen kahverengi olur. Eş alabiliirsiniz
Murat KARAYILAN Onursal Üye Katılım 30 Mar 2013 Mesajlar 2,047 Tepkime puanı 9 18 Ağu 2013 #5 kuşunuz erkek yavaş yavaş kızışıyor.
A Aysetursak Guest 18 Ağu 2013 #6 Cinsiyeti ne şu an o konuda da iyice kafam karıştı? Lütfen yardımcı olur musunuz tekrar yanındaki mavi kuşa aldırmayın. Onları ayırdım şu an.
Cinsiyeti ne şu an o konuda da iyice kafam karıştı? Lütfen yardımcı olur musunuz tekrar yanındaki mavi kuşa aldırmayın. Onları ayırdım şu an.
Emre TAVLAN Emektar Üye Katılım 7 Haz 2013 Mesajlar 1,139 Tepkime puanı 22 18 Ağu 2013 #8 Kusunuz disi nasil erkek denniyor anlamadim kus sanirim yasli burnunda catlamalar olmus 4 yasindan buyukse yumurtadan verim alamazsin
Kusunuz disi nasil erkek denniyor anlamadim kus sanirim yasli burnunda catlamalar olmus 4 yasindan buyukse yumurtadan verim alamazsin
Emre TAVLAN Emektar Üye Katılım 7 Haz 2013 Mesajlar 1,139 Tepkime puanı 22 18 Ağu 2013 #10 Bide yanindaki erkek henuz eriskin deil bilgin olsun
A Aysetursak Guest 18 Ağu 2013 #11 Evet biliyorum o erkeği o kafesten aldım başka kafese koydum zaten. Dişi yani cevaplar için teşekkür ederim
Evet biliyorum o erkeği o kafesten aldım başka kafese koydum zaten. Dişi yani cevaplar için teşekkür ederim
A Aysetursak Guest 18 Ağu 2013 #12 Burnundaki çarşambaların sebebi eve ilk geldiğinde duvara biraz sert çarpmıştı kan filan gelmişti o sanırım
Burnundaki çarşambaların sebebi eve ilk geldiğinde duvara biraz sert çarpmıştı kan filan gelmişti o sanırım
B BydmR Meraklı Üye Katılım 28 Haz 2013 Mesajlar 218 Tepkime puanı 1 19 Ağu 2013 #13 Yeşil olan dişi mavi olan erkek de erkeğin yaşı biraz küçük gibi geldi