U
Ufuk ALTUN
Guest
1 paket Quik kızıştırıcı verdim ama çiftlerimde hala kızıştırıcı belirtisi göremedim sizce sebebi nedir ? niye işe yaramadı ?
Moderatör tarafında düzenlendi:
balı ne kadar ve ne şekilde vermeliyiz ve kac günde bir.bildigimiz süzme bal demi.ballll ver
ballll ver
kuşlar kaç yaşında? belki fizyolojik olgunluğa gelmemişlerdir
kuşların yaşları elverişli ise ya dişi kızışmadığından yada ortamın elverişli olmadığından dolayı çiftleşmiyor olabilirler yada tuye girmişlerdir
Not: kızıştırıcı yem almak yerine yemliklerine 1 çay kaşığı ile nijer tohumu ekle ufak ballıklar var onlardan alıp içine bal koyup kafese ekleyebilirsin
balı ne kadar ve ne şekilde vermeliyiz ve kac günde bir.bildigimiz süzme bal demi.
sağlam bir mama ver haftada 3 kez kızışır ama her kızışan kuşta çiftleşmez o ayrı bir durum
evet bildiğimiz süzme bal yarım çay kaşığı verseniz yeterlidir yada parmağınıza biraz bal sürüp dişiyle erkek kuşların ağzına sürün yeterli olucaktır![]()
evet bildiğimiz süzme bal yarım çay kaşığı verseniz yeterlidir yada parmağınıza biraz bal sürüp dişiyle erkek kuşların ağzına sürün yeterli olucaktır![]()
kuşdan kuşa değişir bazıları hemen çiftleşir yumurtlar bazıları biraz zaman alır.
sağlam bir mama ver haftada 3 kez kızışır ama her kızışan kuşta çiftleşmez o ayrı bir durum
Fazla nijer kuşu tuye sokar dikkat edin.
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 09:16 -->-> Daha önceki mesaj 09:12 --
Yaptigim mamayi ben yesem ben yumurtlarim kus kuzismiyor.
Havuc.yumurta.etimek.bebe buskivisi.ceviz tanecikleri hepsini yiyorlar tik yok
Bende boş verdim artik![]()