Kontil yan etki yapar mı (Acill!)

paşa-fıstık

Yeni Üye
Muhabbet kuşuma dün ilk defa kontil şurubundan verdim kusma ve aşırı zayıflık aşırı halsizlik şikayetlerimiz vardı bir hocamıza dışkı ve kusmuk fotoğraflarını da yollamıştım bugün ilk defa bu kadar kötü oldu sol ayağını hemen hemen hiç kullanamıyor diğer ayağı da sıkıntılı kafes tabanına indi uykular vaziyette kontil yan etkisi midir yoksa hastalık mı iyice ilerledi ne yapabilirim

Geçmiş olsun.Kontili ne kadar ve nasıl uyguladınız?Yem yiyor mu?Dışkı resmini ve 30 saniyelik kadar videosunu da ekler misiniz?Çabuk davranırsanız iyi olur.Bilgi sahibi olan arkadaşlar görünce hemen cevap vereceklerdir.

Geçmiş olsun.Kontili ne kadar ve nasıl uyguladınız?Yem yiyor mu?Dışkı resmini ve 30 saniyelik kadar videosunu da ekler misiniz?Çabuk davranırsanız iyi olur.Bilgi sahibi olan arkadaşlar görünce hemen cevap vereceklerdir.
Yarım suluğa on damla. Yem çok çok az yiyor. Yürüyemiyor ayaklar epey kötü durumda, zeminde uyurken odaya girip kafese yaklaştım saçma bi sekilde çok korktu fazla tepki verdi ama sesi bile çok az çıkıyor artık. Yuvasını temizlediğim için dışkı yok maalesef en son yaptığı çok İshalli gibiydi ama

Kontilin böyle biryan etkisine hiç rastlamadım. Muhtemelen hastalık ilerledi. Şöyle düşünün normalde kontil ağızdan bir damla direk içirilir.
50 ml ye 10 damla katmak demek 10 damlayı bin parçaya bölmek demek. ( 50 ml 1000 damladır ) 5 saatte 1 ml su anca içerler bu mevsimde buda yarım damla kontil demektir. Doz fazla değil yani az bile.

Ayakları hissediyor aslında bi şeyler yapmaya çalışıyor ama yapamiyor. Yemeği de reddediyor ağzını açmak çok zor

Evde magnezyum D 3 vitamini var mı

Elimde bulunanlar vitabol multi, silybum marianum, omega3&6 var. Magnezyum olarak normal bizim eczaneden alıp kullandığımız ilaç olarak var

Dışkı hala yok bi iki tane vardı ben bakmak için eline aldım fazla cıvık sanki ishal gibi ve koyu renkliydi yem yemiyor zorla elle beslemeye çalıştık olduğu kadar ama yemiyor. Ne yaptığını bilmiyor halde çok ürkekleşti gözü açık ama sanki görmüyor gibi pat küt hareket ediyor tabanda ters filan döndü mesela az önce, ayaklar berbat durumda o yüzden. Kendini bırakmış. Magnezyum kapsül şeklinde

Ozaman kuşta salmonella var. Siz yarın hızlıca vetden enroflaksasin veya eczaneden bactrim alın hangisine kolay ulaşırsanız artık.

Geri