Taner ALTIN
Emektar Üye
sevmiyor artık beni yav gagalıyor yavruda alamadım zaten 

bizde görelim bakalim nasil kusunuz konusmasi nasil ona göre yorum yapalim yoksa artik konusmuyormuvideo koyarım sorun olmaz ben buraya satılık ilanı vermiyorumki arkadaşlar kaç tl eder diyorum tam satacam diye birşey yok..
Hocam 100- 150 eder ama fazlası da etmez yani. Geçen bir arkadaş 1000 lira istiyordu da artık ne içtiyse![]()
Video su koyacaktiniz konusan kusunuzun bekliyoruz yoksa artik konusmuyormu video ya cekilecegini anlayincahahaya benim için 1 çift parası çıksın yeter 150 etse yine iyi
harbiden dün nasıl konuşuyordu şimdi tık yok hayvanda ya konuşmuyor bi türlü konuştuğu gibi çekecem video
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:47 -->-> Daha önceki mesaj 20:18 --
arkadaşlar kusura bakmayın video atamıcam paşam hastalanmış halsiz biraz iyileşince atacam buraya
satmayacam zaten vazgeçtim![]()
arkadaşlar 10 u geçik kelime bilen erkek bi mubiş var bende 2 yaşına girecek 1 2 aya sizce para edermi ?
konuşmuyor bu aralar anladı galiba satacağımı
![]()
ya sen boşver o erkek sağlam birde salma kuşları enerjileri kendilerine kalsınayrı demi kafesleri