Tşkler Yavru İken Aldım Yaklaşik 1 Ay 1.5 Aylık İdi Ondan Sonra + 5 Ay Sonra Konuşmaya Başladı Ağirlikla Babacık - Hani Bu Eşşek - Eşşek Diyordu Fakat 1 Kez Kaçirdik
O Zaman Ankaradan Trabzona Getirmiştim Köyde Kaçti Tam 1 Gün Dişarida Aç Susuz Gezdi ve Sonra Mahalleye Haber Verdik Kuşu Kaçirdik Gören Olursa Haber Versin Diye Sıpa İkindiye Doğru Kaçti ve Yine İkindiye Doğruda Mahallede Kahvehanede Oturan Adamın Omuzuna Gelmiş Konmuş Öylede Aramişlardi Gidip Almiştik
Fakat 2.Kez Kaçtiğinda Kafesin Kapaği Sıkıntılı İdi Kendi Kendine Açtı ve Gitti Yine Haber Verdik Ama O Gece Çok Yağmurlu ve Soğuk Geçti Karadeniz İkliminin Huyudur Bir Dahada Haber Alamadık.
Şimdide Ayni Cins Aldım Fakat Bu Dişi Çıktı Heralde 4 5 Ay Olmasına Rağmen Öpücüğümü vede Pişt Dememi Taklit Ediyor Pişt Dediğimde Cevap Veriyor Uç Kağitçi Ama Bu Kuş İle Fazla İlgilenmemiştim 3 Şeyi Kendi Kendine Öğrendi Çok Akıllıydı Ama İşte
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:42 -->-> Daha önceki mesaj 18:41 --
Yerli Değil İngiliz Ama Kırmada Olabilir 50 TLye Almiştim Tam Bilmiyorum.