celilshn27
Paylaşımcı Üye
Merhaba bugün yeni çiftim geldi sizce nasıl kuşlar dışkıları normal

Sağol abi sence şimdi çiftleşmeleri iyi olur mu yuvalık aldım birde quik markasının siyah çam talaşı diye bir talaşı var ondan aldım burda ev sıcaklığı gün içi 25 derece falan bide bunlar yemliği bulur demi bundan önceki yavrular gibi beni kabretmezler inşallahmaşALLAH kardeşim. Yavrularını görmek nasip olur inşallah.
Evet de erkeğin ceresi maviİki kuşta dişi. Size bunları çift diyemi sattılar ?
Cinsiyet ve ırk için olan konuya yazdım bak bi abiİki kuşta dişi. Size bunları çift diyemi sattılar ?
Abi benim günahım neydi iki seferdir ikiside dişi geliyorKuşlar çok bakımsız aldığınız yer satmak için söylemiş iki kuşta dişi..
İki kuşta dişi. Size bunları çift diyemi sattılar ?
Sen ne diyorsun abi cinsiyetlerinemaşALLAH kardeşim. Yavrularını görmek nasip olur inşallah.
kardeşim bu gayette erkek![]()
Aynen tanıyıp güvendiğim 2 tane üretici abime sordum erkek dediler rahatladımkardeşim bu gayette erkek
Niye abiKardeşim bunu çift diye satan adamı git karakola ver şikayetçi ol. Ol ki para için karakterini satmasınlar..
yüzde yüz erkek benceAynen tanıyıp güvendiğim 2 tane üretici abime sordum erkek dediler rahatladım
Bakımsızlar biraz ama inşallah daha güzel olacaklar birde biraz önce zaten %100 emin oldum kur yapıyordu öpmek istedi ama dişi çok karşılık vermedi ben gidince yakınlaştılaryüzde yüz erkek bence
kur yapmasıyla nalayamayız da erkek yani . dişilerde kendi aralarında yapabilir böyle şeyler yoksaBakımsızlar biraz ama inşallah daha güzel olacaklar birde biraz önce zaten %100 emin oldum kur yapıyordu öpmek istedi ama dişi çok karşılık vermedi ben gidince yakınlaştılar
Dediğini yaptım gittim iade ettim yerine çok güzel bir Yavru erkek aldım ama farklı bir yerdenKardeşim bunu çift diye satan adamı git karakola ver şikayetçi ol. Ol ki para için karakterini satmasınlar..
Valla abi ne yapayım iki defa aldım 2 tane kuşu aynı anda iki defasında da dişi çıktı hepsi napayım gittim verdim yavru aldımİkiside dişiydi iyi yapmışsın..