M
mesutyldrm
Guest

Fıstığı geçen pazar günü aldım, hollanda erkek diye aldım umarım yanılmamışımdır, geldiği gün ve sonraki günler çok çırpındı çevredeki kuş seslerine karşı çok hareketli bana karşı çok nazlı

Kusunuz yerli gibi duruyor siz ilgilenmeye devam edin kafesin içinde alıştırırsanız daha iyi olur daha sonra kafesten çıkartabilirsiniz
Siz ilgilendiğiniz sürece alışacaktır aç bırakmaya bende karşıyım ama bu şekilde yapmanızda olmaz diye düşünüyorum elinizde verirseniz daha iyi olur
Kafesine bayıldım![]()
çok şekerr buu)
elimde ballı yem var her yem tanesinden sonra öpücük veriyorşu yavruluk dönemini atlatsa bi daha hareketli olacak
![]()
35 günlük falan bir erkek maşallah, alışması çok kolay olur ama tabakta değilde birkaç gün elinizde yedirin.
20 günlük olduğu söylendi acaba bir yanlışlık söz konusu mu? Hala alnındaki çizgiler burun üstüne kadar görülebiliyor
Bence satan kişi anne babadan ayrılalı , yani yeme düşeli 20 günlük oldu demiş olabilir.Çünkü kuş gerçekten ufak.Muhatemelen 40-50 günlük civarı.
Irk konusunda bence bu kadar takıntılı olmayın.Kafa yapısı iri ve güzel kuş.Zaten yavru ,eğitim içinde ideal daha ne olsun![]()