Ya ben veterinere gidiyordum ama kuşu aldığım yere gittim. Adam dişi olduğu için gagasında oluşumlar var dedi. Ama ben gözünde de bir şey fark edince sordum. İlk defada kuş bakıyorum sizce mantar mı bu ?
Keşke kararımdan vazgeçmeyip veterinere gitseydim. Çok sağolunMantar ve epey ilerlemiş daha önce önlem alsanız bu kadar ilerlemezdi. Tedavi içinde mantar olan yerlere viks uygulayın 1 hafta 10 gün içinde düzelir geçmiş olsun
Başlıyorum bu akşam dediğiniz gibi inşallah geçer. TeşekkürlerHay ben böyle kuş satan adamların varya .... utanmadan birde ne yalanlar söylüyorlar hiç mi allah korkusu yok... Şiddetli ilerlemiş mantar. Oksijenli su ile önce bölgeyi temizleyin ardından Troysd mantar kremi uygulyın sabah akşam. Bu uygulamya 4 gün boyunca devam edin hiç birşey kalmaz. Boşa veterinere gitmeyin yüksek masraf çıkartırlar
Hediyeydi birde bana inşallah düzelirYuh diyorum özür dileyerek daha neler söylemek geliyor içimden ama yazamıyorum kamuya açık alan burası... Terbiyesiz herif kalkmış birde bu hayvana normal diyor. Kazandığı para haram bunların ya... Dişi olduğu için gagasında oluşumlar var demiş... Tövbe yarabbim... 2tane sallayacaksın suratına bak sende adam olmadığın için yüzünde oluşumlar var diyip gideceksin... Bulmuş karşısında tecrübesiz hobiciyi....
takipteyim melis hanım gelişmelerden bilgilendirirseniz sevinirim. Dedim sistemde uygularsanız aksatmadan %99.9 4.gün sonu hiç birşey kalmazHediyeydi birde bana inşallah düzelir
takipteyim melis hanım gelişmelerden bilgilendirirseniz sevinirim. Dedim sistemde uygularsanız aksatmadan %99.9 4.gün sonu hiç birşey kalmaz
evet sürüyorum ayaklarınadaYavrum benim nasıl da güzelleşmiş, çok geçmiş olsun. Yalnız fotoğraflardan dikkatimi çekti de acaba ayaklarda da mı var, oraya da sürmek gerekebilir belki
Estarfullah geçmiş olsun elden geldi kadar yardımcı oluyoruz allahın izni ile atlatsında gerisi ö.d
Gözüne terramiycin krem sürebilirsin oksijenli su temas ettirme sakın gaga dan sıçramıştır mantar orayada. Yalnız bu mantar bulaşıcıdır önceden temas etti her yerde mantar bulunur; suluk, yemlik, tünek, kafes tellleri vs.... o yüzden tamamen detayli bir dezenfekte edip oksijenli su ile silmek lazım yoksa tekrar bulaştırır aynı şekilde. Fazla birşey kalmamış gaga çevresinde oksijenli suyu kesip kremide günde 1 geceleri sürebilirsiniz sadece. 3 gün daha tedaviye devam edin kalmayacak inş hiç birşey
Gerçektende birşey kalmamış gibi.. Gözünüz aydın, Kahraman abi bir kuşun daha hayatını kurtarırken bir hobicinin de hobisine soğumasını engelledin.. Var ol..
Oh oh iyi birşey kalmamış sayılır. Geçmiş olsun
3 gün geçti gözü biraz kaldı devam etmemde sakınca varmı sizce devam etsemmi?Estarfullah geçmiş olsun elden geldi kadar yardımcı oluyoruz allahın izni ile atlatsında gerisi ö.d
Gözüne terramiycin krem sürebilirsin oksijenli su temas ettirme sakın gaga dan sıçramıştır mantar orayada. Yalnız bu mantar bulaşıcıdır önceden temas etti her yerde mantar bulunur; suluk, yemlik, tünek, kafes tellleri vs.... o yüzden tamamen detayli bir dezenfekte edip oksijenli su ile silmek lazım yoksa tekrar bulaştırır aynı şekilde. Fazla birşey kalmamış gaga çevresinde oksijenli suyu kesip kremide günde 1 geceleri sürebilirsiniz sadece. 3 gün daha tedaviye devam edin kalmayacak inş hiç birşey