Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
4. Kuluçkamın tek yavrusunun sol ayak 2. tırnağının olmadığını farkettim ileride bir sorun yaratırmı acaba ? bana pek etkilemez gibi geldi ama bir sorayım dedim
mslh bende 3.cu kuluckayi bekliyorum ins kisa zamanda ciftlesirler. tirnak cikar ama cikmasada sorun olacagini sanet miyorum ama ustalar kesin sonuc yazsinlar
Hocam bu yavruyu ölümden kurtardığım için pinpirikliyim bağırsak tıkanması ve soğuk algınlığı fark ettim 10 günlükken zor toparladım hayvanı zeytin yağı antibiyotik lağman derken 5 günde topladı ama maşallah babasının kopyası olacak darısı senin başına dişiyi 5. Kuluçkaya yatırmıcam 6.5 yasında dikkat etmek.lâzım elimde kalmasın
benim kiler 1.5 yasinda sen kuslarina iyi bakmisin bu 6 yasda yavru aldigina gore. Ben ciftlesmeleri icin h erseyi denemisdim sonra ilgimi kesdim 1 ay sonra bakdim ciftlesiyorlar sevincden havaya ucdum Sonra malsf bi almana verip elden cikardim ins. suan yasiyorlardir 7 yavru 8 yumurtadan 1 tanesi bos cikdi nazar degmez ins.