Bazı kuşlar stres ile kendi tüylerini yolup kuluçka sırasında yuva hazırlığı için kullanırlar biraz stresli ortamdan uzak tutun rahatsız etmeyin. Bir ihtimal daha rahatsız olduğu için tüy döker tüylerin dibinde veya tüylerde kan var mı?kuşum bugün 2. Yumurtasını yaptı. Ama kafeste ve yuvalıkta tüyler var. Kanat ve kuyruk tüyleri de buna dahil. Normal midir?
Hayır kan yokBazı kuşlar stres ile kendi tüylerini yolup kuluçka sırasında yuva hazırlığı için kullanırlar biraz stresli ortamdan uzak tutun rahatsız etmeyin. Bir ihtimal daha rahatsız olduğu için tüy döker tüylerin dibinde veya tüylerde kan var mı?
Stresten olabilir o halde kuşlarınızı fazla rahatsız etmeyinHayır kan yok
Etmiyorum aslında ama kuluçkanın içine koymuş tüyleri. acaba diyorum yumurtalar için mi yapıyorStresten olabilir o halde kuşlarınızı fazla rahatsız etmeyin
Dediğim gibi bazı kuşlar tüylerini kuluçka için kullanıyor çevreden rahatsız olduğu için bu davranışı sergilerEtmiyorum aslında ama kuluçkanın içine koymuş tüyleri. acaba diyorum yumurtalar için mi yapıyor
Size göre etmiyor olabilirsiniz ama onlara göre rahatsız olmuş olabilirlerEtmiyorum aslında ama kuluçkanın içine koymuş tüyleri. acaba diyorum yumurtalar için mi yapıyor
Rica ederimTeşekkürler cevaplarınız için