Kuluçkaya yatmayan kuşlarımdan yavru alma deneyi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Sam07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bakar bakmasına ama diğer yumurtalara zarar verme ihtimali olur. Kaç yumurtası var altında ve kaç gündür kuluçkada yatıyor ?
Hocam bugün yime yumurtladı toplamda altında 3 yumurta var. Ama 10 gündür falan kuluçkaya yatıyor.

Bir şey daha bar kumrunun iki yumurtası bir de bizimki 3 yumurta vardı. Kendi yumurtasının biri bugün çatladı çok tatlı bir kumru yavrusu var bizimkinde daha tık yok. Yalnız 15 günde yumurtasını çıkardı bu işte bir tuhaflık var. 18 mayısta yumurtlamıştı kumru

Tuhaflık yok. 15 günde çıkar yavrular demiştim.

8p-j61Q.jpeg

Dün kumrunun altındaki yumurta bu haldeydi yavru epey oluşmuş ama gelişmemiş soğuk falan almış sanırım. Deney başarısız sonuçlandı.

Merhaba, kuşlarınızın ya korktuğu bir şey vardı odada ya da içerideki oda çok sıcak geldi onlara. Bence ikincisi. Hayvanlar ferah ortamı bulunca yumurtaya yatmış bence. İlgimi çekti bu konu.

Yumurta alttan çatlamış ve yuvaya yapışmıştı sıvı akıyordu bence dokununca zaten kalktı üstü ama baktım içinde kurumuş kararmıştı civciv. Bakalım şimdi 4 tane yumurtada yatıyor dişi kuş gününe de bakmamıştım karışık şeyler olmuştu kırılmıştı falan. bence bir kaç güne eğer doluysa çıkarır diye tahmin ediyorum benim dişi kuş yumurtayı

Geri