Kum ama hangisi?

deksar

Yeni Üye
Değerli arkadaşlar merhabalar.

Muhabbet kuşu, kanarya ve hint bülbülü gibi kuşların (bunları evde besliyorum) tümüne uyabilecek, tüm yıl boyunca kafeslerinde duracak zaman zaman tazeleyeceğim kaliteli bir kum almak istiyorum. Araştırmalarım sonucunda 2 farklı ürüne ulaştım.

Birincisi: "Versele Laga Prestige Anasonlu İstiridye Kırıklı Kuş Kumu"
Link ve içerik: petmarketburada.com/urun/versele-laga-prestige-anasonlu-istiridye-kirikli-kus-kumu-5-kg-1

İkincisi ise: "Versele Laga Prestige Grit Kömürlü Kuş Kumu"
Link ve içerik: petmarketburada.com/urun/versele-laga-grit-komurlu-kus-kumu-2-5-kg

Bu iki üründen hangisi yukarıda bahsettiğim her üç tür kuş için de doğru bir tercih olur? Siz hangisini önerirsiniz acaba?

Şimdiden teşekkürler.

Değerli arkadaşlar merhabalar.

Muhabbet kuşu, kanarya ve hint bülbülü gibi kuşların (bunları evde besliyorum) tümüne uyabilecek, tüm yıl boyunca kafeslerinde duracak zaman zaman tazeleyeceğim kaliteli bir kum almak istiyorum. Araştırmalarım sonucunda 2 farklı ürüne ulaştım.

Birincisi: "Versele Laga Prestige Anasonlu İstiridye Kırıklı Kuş Kumu"
Link ve içerik: petmarketburada.com/urun/versele-laga-prestige-anasonlu-istiridye-kirikli-kus-kumu-5-kg-1

İkincisi ise: "Versele Laga Prestige Grit Kömürlü Kuş Kumu"
Link ve içerik: petmarketburada.com/urun/versele-laga-grit-komurlu-kus-kumu-2-5-kg

Bu iki üründen hangisi yukarıda bahsettiğim her üç tür kuş için de doğru bir tercih olur? Siz hangisini önerirsiniz acaba?

Şimdiden teşekkürler.
İkisi de olur farketmez ancak kum şart da değildir. Yem kabuklarını soyarak yiyeyen kuşlar için kum olmazsa olmaz değildir. Mesela ben yıllardır kullanmıyorum sorun da yaşamadım.

Geri