Çözülebilen ve çözülemeyen iki tip kum çeşidi vardır.Ben kum olayını bi türlü çözemedim.m. kuşuna normal petcuplarda satılan sarımtırak kob rengi kummu vericez yoksa beyaz kum diyorlar onumu vericez.yoksa onlar aynı şeymi.tek bi kum çeşidimi var acaba...
Peki tmm ama bazılarıda diyorki petcuplardaki kumları almayın sahte veya yararsız .nereden alabiliriz baska nerde satılıyor kumversele laganın grit kuş kumu var içeriği oldukça dolgun tavsiye ederim, onun dışında kiloluk bu kumu kullanmadan önce internet üzerinden kovadan bölme kumları kullanıyordum yine içeriği dolu kumlardı, paket beyaz kumları pek kullanmadım, ne kadar iyi ne kadar kötü bilmiyorum, bir kaç yerde pek faydalı olmadığını okumuştum beyaz kumun.
petshop dan da alabilirsiniz, internet üzerinden de rahatça bulabilirsiniz, içinde kuş kömürü midye kabuğu vs. olmasına dikkat edin yeterli pet shopda satılıyor hepsi zararlı algısı yanlış. zarar konusunda diyebileceğim her şeyin fazlası elbette zararlı en iyi kumun dahi. kafeslerine ayrı bir yemlikte koyacağınız çok az miktar kum yeterli olacaktır, zaten ihtiyaç duyduklarında sindirim zorluğu çektiklerinde yiyecekler. dediğim gibi içeriğinde kuş kömürü midye kabuğu vs. olmasına dikkat edin yeterli.Peki tmm ama bazılarıda diyorki petcuplardaki kumları almayın sahte veya yararsız .nereden alabiliriz baska nerde satılıyor kum
http://www.muhabbetkusu.com.tr/threads/muhabbet-kusu-icin-kus-kumu.226/Peki tmm ama bazılarıda diyorki petcuplardaki kumları almayın sahte veya yararsız .nereden alabiliriz baska nerde satılıyor kum
Tmm ama piskefit değilki bu paketini okudum içindekiler yazmıyor.kuş kömürü neye benzer nasıl bilicempetshop dan da alabilirsiniz, internet üzerinden de rahatça bulabilirsiniz, içinde kuş kömürü midye kabuğu vs. olmasına dikkat edin yeterli pet shopda satılıyor hepsi zararlı algısı yanlış. zarar konusunda diyebileceğim her şeyin fazlası elbette zararlı en iyi kumun dahi. kafeslerine ayrı bir yemlikte koyacağınız çok az miktar kum yeterli olacaktır, zaten ihtiyaç duyduklarında sindirim zorluğu çektiklerinde yiyecekler. dediğim gibi içeriğinde kuş kömürü midye kabuğu vs. olmasına dikkat edin yeterli.