Yaklaşık 3 metrekare lik alan ısıtılacakAmaca uygun olanı kullanmak gerekir.
Amacınız nedir?
Ben olsa seramik ısıtıcıyı tercih ederim.
Daha doğal bir yöntem çünkü ısınma konusunda.
Daha önce kurmadım ama çok zor olmasa gerek, elimden gelir öyle şeyler. Lamba seçimini yapabilirsem gerisi kolay.Termostat bağlantısını nasıl kuracaksınız acaba
250 watt yeter bence ama ben 100 luk alacam 100 luk de yeter aşırı sıcak olmasına gerek yok2m2 lik balkona kaç wattlık almak gerekir ki
Isı ayarlı piriz derken anlamadım, normal duyada takılır, kaliteli olursa iyi olur ısıya dayanıklı olmalıYoutube dan bir iki video izledim ışık vermiyor bu seramikler bu iyi bir şey. Bulabilirsem alacağım binlardan ama bu ısı ayarlı elektrik verecek piriz gibi bişey nasıl temin ederiz bilmem
Sorduğum soruya cevap veren bir kişi çıkarsa aşamalarını paylaşacağımBu termostat olayını güzel bir şekilde yapabilirseniz bizide bilgilendirin lütfen bende merak ediyorum bir ara araştırmıştım termsotatlı bişey ama sonra yaz gelince vazgeçtim![]()
MErhaba, Seramik daha iyi olur diğeri ısı ile birlikte ışıkta verecek kuşlar rahatsız olur. Termostat olayına gelince ben mesela oda sıcaklığını 15 derecelerde tutmak istiyorum 15 in altına dşünce çalışmaya başlasın ısı 15 i bulunca dursun. Elektrik maliyeti azalsın.Sorduğum soruya cevap veren bir kişi çıkarsa aşamalarını paylaşacağım
Balkonunda besliyorum, 150*220 sürgülü pencere var. Güneş görüyorMurat bey sizin kümesiniz şartları neler acaba ? Güneş görüyor mu ?
Sürekli ışık gece gündüz sorun olmazmı sizce?Bence de infrared daha iyidir civcivlerde falan hep bunları kullanıyorlar.