Maşallah hayırlısı olsun cengiz bey
Teşekkürler arkadaşlar daha güzelleri sizlerin olsun.Maşallah tüyleri kadar ömürleri olsun
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Masallah hayirli olsun Cengiz beyEkli dosyayı görüntüle 8077 Ekli dosyayı görüntüle 8076 Ekli dosyayı görüntüle 8075 Ekli dosyayı görüntüle 8074 Ekli dosyayı görüntüle 8073 bugün akşam saatlerinde bir üretici arkadaşı ziyaret ettim ve 2 takım iri çek boylarında tepeli aldım2016 bilezikli maşallah
Teşekkürler Ahmed beyMasallah hayirli olsun Cengiz bey
Teşekkürler Barış beyMasallah uzun sağlıklı ömürler . Hayırlı üretimler .
Teşekkürler usta valla bende dört gözle bekliyorum onlarıMaşallah Cengiz hocam güzel genç takımlar.
Tepeli yolunda başarılar dilerim benim ki ile albino eşinden gelecek yavruları 4 gözle görmek için bekliyorum bilgine![]()
olur haber veririm ama istanbul'dan oraya gönderilmeye kalksa kargo ile bi yeni kafes parası tutar direk antalya adana bölgesinde baksanız daha iyi olur ayrıca mutlak olarak 45x35 standart tel üretim kafeslerimizden şaşmamanı tavsiye ederimTeşekkürler usta valla bende dört gözle bekliyorum onları. Gelecek sezon 100 çift kapasiteli biryer kurup tamamen bu işe yönelmeyi planlıyorum. Hem seviyorum hemde ticari amaçlı bunun için para eden cinslere ağırlık vermeye çalışacağım. Çevrenizde 8 gözlü olur 16 gözlü olur bts kafes satan olursa haber edermişsiniz