hava var malesef dolu değil gözlemleyin beslemezse elle beslemeniz gerekebilirKursakta hava mı var yem mi ? Küçük olan 2 günlük
elle besleme aparatı ve maması almanız gerekiyor elle besleme için gerekli videolara mevcut internette izleyerek besleyebilirsinizNasıl beslicem. Baya boş kursağı be yapmam lazım
Şimdi gözlemledim. Anne aç galiba. Annenin önüne biraz yem koydum. Yedi ve yavruyu besledi. Sanırırm anne aç kalıyor.elle besleme aparatı ve maması almanız gerekiyor elle besleme için gerekli videolara mevcut internette izleyerek besleyebilirsiniz
annenin beslenmesi önemli yavruyu da besleyebilmesi için yuvalığa dal darı koyabilirsiniz yada küçük rahatsız etmeyecek bir kapta yem de olurŞimdi gözlemledim. Anne aç galiba. Annenin önüne biraz yem koydum. Yedi ve yavruyu besledi. Sanırırm anne aç kalıyor.
Folluğa yem koysam mı
kendi doyduğunda yavruyu da beslemesi besleyeceğine işaret inşaallah beslemeye de devam ederBüyük yavruyu besledi ama küçüğü beslemedi. Besler inşallah
Evet besledi. Erkek beslemiyot demekki dişiyi mama yaptım şimdi. Dal darı koyfum yuvaya yedi ve besledi küçük yavruyu da. Erkek dışarı çıkmak istiyot sürekli. Bunyuzden beslemiyor olabilir mikendi doyduğunda yavruyu da beslemesi besleyeceğine işaret inşaallah beslemeye de devam eder
evet olabilir problem değil dişiyi siz besleyin bu şekildeEvet besledi. Erkek beslemiyot demekki dişiyi mama yaptım şimdi. Dal darı koyfum yuvaya yedi ve besledi küçük yavruyu da. Erkek dışarı çıkmak istiyot sürekli. Bunyuzden beslemiyor olabilir mi
Hava gibi görünüyor burdan da. Bu aşamada takip önemli. Bakma şansınız varsa 2-3 saatte bir yavruyu kontrol edin gerekirse resim atın. Uzun süre aç kalamaz. Acemilikten hava basmış olabilir yavru o havayı atacaktır. Tekrar beslediğinde kursağını doldurmuş olması gerekir. Dal darı bulma şansınız varsa yuvalığa dal darı koyun. Yoksa yem serpin bir kenara, ayrı bir kapla koymayın.Kursakta hava mı var yem mi ? Küçük olan 2 günlük
Bende o şekilde yaptım. Dişinin kafasının durdugunyere yem döktüm asput döktüm baktım yedi. Yedi ve büyük yavruyu anında besledi. Biraz daha koydum. Sonra dal darı koydum yine kafasının önüne yedi. Biraz önce baktıö ki küçük yavruyu da besliyor.Hava gibi görünüyor burdan da. Bu aşamada takip önemli. Bakma şansınız varsa 2-3 saatte bir yavruyu kontrol edin gerekirse resim atın. Uzun süre aç kalamaz. Acemilikten hava basmış olabilir yavru o havayı atacaktır. Tekrar beslediğinde kursağını doldurmuş olması gerekir. Dal darı bulma şansınız varsa yuvalığa dal darı koyun. Yoksa yem serpin bir kenara, ayrı bir kapla koymayın.
Dal darıda varsa sıkıntı olmaz. Siz önünden eksik etmeyin. İlk yavruyu bukadar büyüttükten sonra acemiliği kalmamıştır anne besleyecektir ama kuluçkadayken babanın beslemesi de önemli. Erkek kuşu dışarı salmayın istese bile. Ara ara yuvalığı kontrol edip tabana aspurda serpin.Bende o şekilde yaptım. Dişinin kafasının durdugunyere yem döktüm asput döktüm baktım yedi. Yedi ve büyük yavruyu anında besledi. Biraz daha koydum. Sonra dal darı koydum yine kafasının önüne yedi. Biraz önce baktıö ki küçük yavruyu da besliyor.
Anne aç oldugu için besleyememiş demikki. Erkek beslemiyo dişiyi demkki
Annenin fazla yemesi sorun olmaz dimi ? Önüne biraz mama koydum hemen yemiş ikinciyi koydum şimdi. Aspur ve darı da var yuvalıkta.Dal darıda varsa sıkıntı olmaz. Siz önünden eksik etmeyin. İlk yavruyu bukadar büyüttükten sonra acemiliği kalmamıştır anne besleyecektir ama kuluçkadayken babanın beslemesi de önemli. Erkek kuşu dışarı salmayın istese bile. Ara ara yuvalığı kontrol edip tabana aspurda serpin.
Tamamdır o yumurtayı alıcam. Boş olduguna eminim. Yani şu şekilde bi oluşum var içinde ama gelişmemiş öylece kalmış. 1 haftalık dolu yumurta gibi. 21 günlük o yumurta. Yastık niyetine almamıştım. 2 yumurta daga var çıkmasını beklediğim. O yüzden boşu alabilirim herhalde. Son yumurta 15 günlük. 3-4 güne çıkmasını bekliyorum. Kuluçka bitse dr biz de rahatlasak artık anne de babadaSon yumurtayı bıraktığı tarihten itibaren 20 gün sonrasında tüm yumurtaları alabilirsiniz numaralandırmadığınız için. Boş olduğundan kesin eminseniz o bir taneyi de alın. Anne kuluçkaya yatmayı bıraktıktan sonra kendide daha sık çıkıp beslenip yavruları besleyecektir.
Bu kadar süreç tamamlandıktan sonra devamı gelir artık. Diğer kuluçkada her şey daha da yolunda gidecektir. En güzeli yuvalıktan kafayı uzatan küçük yavrular. Az kaldıTamamdır o yumurtayı alıcam. Boş olduguna eminim. Yani şu şekilde bi oluşum var içinde ama gelişmemiş öylece kalmış. 1 haftalık dolu yumurta gibi. 21 günlük o yumurta. Yastık niyetine almamıştım. 2 yumurta daga var çıkmasını beklediğim. O yüzden boşu alabilirim herhalde. Son yumurta 15 günlük. 3-4 güne çıkmasını bekliyorum. Kuluçka bitse dr biz de rahatlasak artık anne de babada![]()