Kursak mantarı mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Mugee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hocam takvşyelerden sihirli değnek etkisi beklememelisiniz. Bir gün x ilacı vereyim herşey hallolsun gibi bir dünya yok maalesef. Bırakmakta hata etmişsiniz. Dışkı yumuşayınca neden bu kadar korkulur anlamıyorum. Yumuşak dışkı serr dışkıdan daha iyidir emin olun. Bari şöyle şöyle gelişme oldu bıtakayım mı diye sorsaydınız.

Dışkının yumuşamasından değil aslında etrafına yayılan sıvı olan yeşilliğin tehlikeli olduğunu düşündüğüm için bıraktım. Şuanki dışkı görüntüsünde sıkıntı yoksa tekrar başlanılmasında sakınca var mıdır?

Dışkının yumuşamasından değil aslında etrafına yayılan sıvı olan yeşilliğin tehlikeli olduğunu düşündüğüm için bıraktım. Şuanki dışkı görüntüsünde sıkıntı yoksa tekrar başlanılmasında sakınca var mıdır?
İlaçtan kaynaklı dışkı lekelenmez zaten. Mantardan veyahut karaciğer sorununda dışkının etrafı yeşillenir. İlaçlar da bilinçsizce gelişigüzel kesilmez. Direnç oluşabilir mesela ilacı eksik kullanmak ve artık o ilaç işe yaramaz hâle gelir kullanılan hasta için.
Madem bilginiz var siz belirleyin bi yol ve öyle devam edin

Hayır ne sakınca olacak kullanın. Kesmeniz hata olmuş asıl.

İlaçtan kaynaklı dışkı lekelenmez zaten. Mantardan veyahut karaciğer sorununda dışkının etrafı yeşillenir. İlaçlar da bilinçsizce gelişigüzel kesilmez. Direnç oluşabilir mesela ilacı eksik kullanmak ve artık o ilaç işe yaramaz hâle gelir kullanılan hasta için.
Madem bilginiz var siz belirleyin bi yol ve öyle devam edin
Başından beri sadece ters cevap vermek için yazıyorsunuz. Bilgim olmadığını başından beri belirtiyorum. Bir şeyleri bilmiyorum ki hata yapıyorum. Hatam varsa bunu söylemenin üslubu bu değil. Yazdıklarımın belli bir kısmına odaklanıyorsunuz geri kalan kısmıyla ilgilenmiyorsunuz. Tam anlamıyla okuduğunuzda iletişim kurabileceğimizi düşünüyorum.

Yarım suluk 10 damla sedochol, mercimek tanesi kadar entrobac. 1 hafta ikisini birlikte sonra dönüşümlü kullanın.

Hocam birlikte kullanılacaksa Entrobac ve Sedocholu aynı suya mı karıştırayım? Entrobac ı yeme mi katmalıyım?

Geri