f8u9m0x.jpeg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 12 Şubat 2026 tarihinde yüklendi, 999×1052 piksel çözünürlüğünde, JPEG formatındadır. — ID: f8u9m0x
İlaçtan kaynaklı dışkı lekelenmez zaten. Mantardan veyahut karaciğer sorununda dışkının etrafı yeşillenir. İlaçlar da bilinçsizce gelişigüzel kesilmez. Direnç oluşabilir mesela ilacı eksik kullanmak ve artık o ilaç işe yaramaz hâle gelir kullanılan hasta için.Dışkının yumuşamasından değil aslında etrafına yayılan sıvı olan yeşilliğin tehlikeli olduğunu düşündüğüm için bıraktım. Şuanki dışkı görüntüsünde sıkıntı yoksa tekrar başlanılmasında sakınca var mıdır?
Hayır ne sakınca olacak kullanın. Kesmeniz hata olmuş asıl.Dışkının yumuşamasından değil aslında etrafına yayılan sıvı olan yeşilliğin tehlikeli olduğunu düşündüğüm için bıraktım. Şuanki dışkı görüntüsünde sıkıntı yoksa tekrar başlanılmasında sakınca var mıdır?
Başından beri sadece ters cevap vermek için yazıyorsunuz. Bilgim olmadığını başından beri belirtiyorum. Bir şeyleri bilmiyorum ki hata yapıyorum. Hatam varsa bunu söylemenin üslubu bu değil. Yazdıklarımın belli bir kısmına odaklanıyorsunuz geri kalan kısmıyla ilgilenmiyorsunuz. Tam anlamıyla okuduğunuzda iletişim kurabileceğimizi düşünüyorum.İlaçtan kaynaklı dışkı lekelenmez zaten. Mantardan veyahut karaciğer sorununda dışkının etrafı yeşillenir. İlaçlar da bilinçsizce gelişigüzel kesilmez. Direnç oluşabilir mesela ilacı eksik kullanmak ve artık o ilaç işe yaramaz hâle gelir kullanılan hasta için.
Madem bilginiz var siz belirleyin bi yol ve öyle devam edin
Yine bir gün Entrobac bir gün sedochol şeklinde mi kullanayım yoksa belli bir süre sedochol mü kullanayım? Günlük 50 ml su koyuyorum sedochol kaç damla olsun Entrobac ne kadar olsun?Hayır ne sakınca olacak kullanın. Kesmeniz hata olmuş asıl.