Kursak mantarı mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Mugee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kuşu dinlendirmekten kastınız nedir? Biz maratona sokmadık kuşu onu destekledik. Karaciğerini vs. Kesmenize gerek yok devam edin. Hangi dozda Neler kullandınız bi yazın.

Dinlendirmekten kastım birkaç gün ara vermeli miyim ara vermeden devam mı etmeliyim? Siz 7 gün demiştiniz en son
7 gün 10 damla sedochol mercimek tanesi Entrobac

Hocam kuş tamda iyileşmeye başlamışkrn neden keselim takviyeleri. Ben 7 gün içinde gelişmeleri görmek için 7 gün dedim. İyiye doğru gidiyor madem devam edin. Bir ihtimal diğer ilaçları almanıza gerek kalmayacak. Bu süreçte sedochol her gün entrobac bir gün ekleyip bir gün eklemeyerek devam edin. 1 hafta sonra tekrar gelişmeleri yazın. Ekstrem gelişme olursa kötüleşme veya iyileşme paylaşın yine.

Hocam kuş tamda iyileşmeye başlamışkrn neden keselim takviyeleri. Ben 7 gün içinde gelişmeleri görmek için 7 gün dedim. İyiye doğru gidiyor madem devam edin. Bir ihtimal diğer ilaçları almanıza gerek kalmayacak. Bu süreçte sedochol her gün entrobac bir gün ekleyip bir gün eklemeyerek devam edin. 1 hafta sonra tekrar gelişmeleri yazın. Ekstrem gelişme olursa kötüleşme veya iyileşme paylaşın yine.
Tamamdır hocam teşekkürler

Geri