Kursak Mantarı 😭

Triflucan kullanıldıysa bu defa da flagyle başlayalım o zaman. Tıksırma olmasa direk karaciğer desteği başlatırdım ama tıksırma ve boğazına bir şey takılmış gibi davrandığı için flagyle de deneyelim. Reçete isterler. Alamazsanız veterinerden meteonidazıl etkwn maddeli bir ilaç da alabilirsiniz. Denfloru kesmeden ilaçla her gün vermeye devam edin.
Tamamdır hocam teşekkür ederim

Triflucan kullanıldıysa bu defa da flagyle başlayalım o zaman. Tıksırma olmasa direk karaciğer desteği başlatırdım ama tıksırma ve boğazına bir şey takılmış gibi davrandığı için flagyle de deneyelim. Reçete isterler. Alamazsanız veterinerden metronidazol etkwn maddeli bir ilaç da alabilirsiniz. Denfloru kesmeden ilaçla her gün vermeye devam edin.
Hocam tekrardan merhabalar. Siz en son triflucana cevap vermemiş gibi görünüyor demiştiniz 8. Günündeydi hayvan ama ağzına damlatamadığım için suluğa karıştırarak veriyordum ve o da pek içmiyordu suyu. Flagyle deneyelim demiştiniz ben henüz flagyle almadım ama kuşta hafif ıslak bez kokusu gibi bir koku fark ettim kafesinde. Yani kursak mantarı bence bu hayvan.

Sürekli öğürme hala devam ediyor her gün denflor veriyorum sizin dediğiniz gibi yaklaşık 10 gündür denflor içiyor. Hayvan tüy dökümünden yeni çıktı bu arada. Sizce triflucana tekrar başlamalı mıyım?

8 günde iyileşme kaydetmediyse tekrar başlamak mantıklı değil. Bir videosunu ve dışkı resmini paylaşın.

Carnisspeed kullanıyor musunuz. Hayırsa başlayın sedochol de başlayın. Karaciğer veya safrayla alakalı problemi var bana göre. Kursak mantarı değil kuş. Eczaneden straks veya kontil alıp bir gün kullanın iç parazit için her ihyimale karşı. Bu uygulamadan sonra karaciğeri desteklemeniz gerekecek.

Carnisspeed kullanıyor musunuz. Hayırsa başlayın sedochol de başlayın. Karaciğer veya safrayla alakalı problemi var bana göre. Kursak mantarı değil kuş. Eczaneden straks veya kontil alıp bir gün kullanın iç parazit için her ihyimale karşı. Bu uygulamadan sonra karaciğeri desteklemeniz gerekecek.
Hocam siz kontil ve denflor alın demiştiniz sizin söylediğinize göre uygulamıştım 1 kez. Kontilden sonra da bu öğürmeler devam etti. Denflorun bugün 14. Günü.

Carnisspeed ve sedochol yok siz en son flagyl demiştiniz.

Bana biraz maya kokusu gibi koku geldi ama bilemiyorum sürekli bu şekilde öğürüyor 7/24 öğüren bi hayvana dönüştü kuş. Bir de sürekli yeme iniyor 1 tane ağzına alıyor tüneğe çıkıp öğürüyor bu hareketi 20-30 kez yapıyor.

O zaman eczaneden mikostatin alın 14 günlük mikostatin başlayalım. 50 ml suya 10 damla katarak verin. Ağzına rahat damlatabilşyorsanız ilacı getirir getirmez 1 damla damlatın.

Geri