Kuru Mama

Emre Ünaldı

Meraklı Üye
Kuru mama yapip sakliycam sonra yumurta katip vermeyi dusunuyorum belirli periyotlarla sizden ricam kuru mama yi nasil hazirlari m ne kadar saklayabilirim neler katabilirim simdiden
Tesekkurler

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aşağıdaki linkte var. Seyredin. Karışık gelirse Magnesia mama katkısı alıp verebilirsiniz. Pakmama katkısıda olabilir. Yumurtalıı olanlarını nemlendirerek, yumurtasız olanlarını yumurta, havuş v.s. rendeleyerek kullanabilirsiniz.

Aşağıdaki linkte var. Seyredin. Karışık gelirse Magnesia mama katkısı alıp verebilirsiniz. Pakmama katkısıda olabilir. Yumurtalıı olanlarını nemlendirerek, yumurtasız olanlarını yumurta, havuş v.s. rendeleyerek kullanabilirsiniz.
Abicim burda ekmek yesil ve kirmizi mercimek bulgur var zarali deil mi onlar bide ari mama yerine balli muzlu bebe biskucisi kullansam olur mu ayriyeten misir unu tarcin flnda ekleyebilir miyim

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şimdi o bir örnek eklemek çıkarmak sizin seçiminiz. Ben artık Magnesia yumurtasız kuru mama katkısı kullanıyorum. İçine Mercimek unu, pirinç unu, mısır unu ilave ediyorum. Allaha şükür kuşların altı yumurta doldu. Tabi arada vitamin, Probiyotik, nijer, zeytinyağı gibi şeyleride gözlemlerime göre veriyorum. Ben şahsen şekerli şeyleri vermemeye çalışıyorum.

Geri