Kuşunuz a ilaç tedavisi uygulamadiysaniz şahsi görüşüm gerek yok probiyotige kuşun kimya si değişebilir ben 10 gün ağır antibiyotik tedavisi uyguladım göz için de halen uyguluyorum haftada 1 vermeyi düşünüyorum meyve sebze vereceğim her gün çok küçük parçalar halinde her gün değişik sebze veya meyve deneyeceğim 2 kere isirsa yine yeterArkadaşlar bu kuru mayayı kuşuma probiyotik olarak vermek istiyorum uygunmudur @umitFB
Hocam probiyotikler kuşlarımızı hastalıklara karşı daha dirençli olmalarını sağlıyor bende zaten haftada 1 vericek tim saolun yinedeKuşunuz a ilaç tedavisi uygulamadiysaniz şahsi görüşüm gerek yok probiyotige kuşun kimya si değişebilir ben 10 gün ağır antibiyotik tedavisi uyguladım göz için de halen uyguluyorum haftada 1 vermeyi düşünüyorum meyve sebze vereceğim her gün çok küçük parçalar halinde her gün değişik sebze veya meyve deneyeceğim 2 kere isirsa yine yeter
Arkadaşlar bu kuru mayayı kuşuma probiyotik olarak vermek istiyorum uygunmudur @umitFB
Tm dır abi çok teşekkür ederim abi Gutfeel i önceden söylemiştin onuda yakında 1,2 ay sonra alıcam inşallahKullanabilirsin, bende çok kullandım bunu. Tam dolu suluğa bir pirinç tanesi eklesen yeterlidir. Haftada bir verebilirsin.
Ancak profesyonel bir ürün kullansan daha iyi olurMesela Gutfeel Probiyotik tavsiyemdir.
Kullanılabilir tabi. Ama kanatlılar için üretilen bir probiyotiğin yerini tutmaz. İçinde bolca da b vitamini bulunur..@Recai , bu maya'dan fayda gördünmü ? Probiyotik yokken kullanılabilir mi ?