Bihaberim şuan 2-3 gün içinde döneceğim inşallahson durum nedir ?
Kus yalniz mi evdeBihaberim şuan 2-3 gün içinde döneceğim inşallah
Aslında tam olarak hediye etmek sayılmaz, erkek kuş 5-6 aylıktı dişi ise 1 yaşını geçmiş durumdaydı. Çiftleşmeye müsait değillerdi. 1 yaşını geçmiş erkek aldım dişiye. Erkeği ise arkadaşa verdim. Durum bundan ibaret.Benimkilerde oyle ayiriyorum hayata kusuyorlar. Kipirdamadan tunekte sabit bekliyorlar ne yem yiyorlar ne de su benim ayirma sebebim yavrulara zarar vermesiydi. Anneyi aldim babayi yavrularla koydum baba yavrulari beslemedi bile boyle bir ask var aralarinda. Bazen dusunuyorum ya birisi olse ben ne yaparim. Sizide anlamadim sirf arkadasa hediye etmek icin hazir es olan takim neden bozulur.
HTC Desire 816G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayır arkadaşın cafe si var. Cafeye koydu. Bütün müşteriler ilgileniyor. Yalnız değil.Kus yalniz mi evde
Neyse alışır, yapacak birşey yok.Strese girmistir bi anda kalabalik ortama koyduysaniz cok rahatsiz oluyodur
Erkek kus herzaman musait olur. Ben biraksam benim 3 aylik disi de erkek de uremeye kalkti. Disinin buyuk olmasi aslinda avantaj. Benim anlamadigim arkadasa verdiginiz mi yemi dokuyor sizde ki miAslında tam olarak hediye etmek sayılmaz, erkek kuş 5-6 aylıktı dişi ise 1 yaşını geçmiş durumdaydı. Çiftleşmeye müsait değillerdi. 1 yaşını geçmiş erkek aldım dişiye. Erkeği ise arkadaşa verdim. Durum bundan ibaret.
Verdiğim erkek döküyorErkek kus herzaman musait olur. Ben biraksam benim 3 aylik disi de erkek de uremeye kalkti. Disinin buyuk olmasi aslinda avantaj. Benim anlamadigim arkadasa verdiginiz mi yemi dokuyor sizde ki mi
HTC Desire 816G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nasıl edebilir ki?Umarım bunalımdan dolayı canına kastetmez
İntihar edebilir kafes tellerinin arasında kendi aşanım dersin salıncağa boynunu kıstıranmı ipli birşeyler varsa ipe boynunu dokayannmı vs kuş deyip geçmeyin çok fazla örnekleriyle karşılaştım ve duydumNasıl edebilir ki?
Nasıl edebilir ki?