KUŞ GÖZÜMÜN ÖNÜNDE GIDİYOR

taha7272

Yeni Üye
Kuşun hastalığı yaklaşık 1.5 hafta önce başladı 1.5 haftadır yavru mamasıyla elle besliyorum haftada bir baytril veriyorum mantax veriyorum her gün ama ona rağmen gelişme yok kuş dün düzgün yürüyemeyen başladı 2 yumurta yumurtladıktan sonra yumurtalar boş cıktı aldım kuş 15 gün falan sürekli yuvaları yuvayı çıkardıktan 10 gün sonra böyle oldu

Baytrili haftada bir mi veriyorsunuz?Yanlış mı anladım?Dışkı resmide ekler misiniz?

Kuşun poposunda şişlik var mı? Akıntı var mı dışkı deliğinde?
Öğürme kusma var mı? Dışkılarda ve kuşun ağzında koku?

Veteriner salçalamış. Ya 5-7 gün üstüste tedavi edilir yada verilmez. Haftada 1 vermek saçmalık. Matax ilaç değil vitamin. Hızlıca eczaneden tiriflucan bulamazsanız mikostatin alın. Sabah akşam birer damla ağzına damlatın yuttuğundan emin olun. İlk 2 gün 2'şer damla da olur.

Veteriner salçalamış. Ya 5-7 gün üstüste tedavi edilir yada verilmez. Haftada 1 vermek saçmalık. Matax ilaç değil vitamin. Hızlıca eczaneden tiriflucan bulamazsanız mikostatin alın. Sabah akşam birer damla ağzına damlatın yuttuğundan emin olun. İlk 2 gün 2'şer damla da olur.
Apex mantax kullanıyorum sabah akşam mantar ilacı ağza 1 er damla veriyorum

Onlarıda deniyelim

Felç için ne yapılabilir hafif yürüyebiliyor

Dediğimi yapın en hızlı şekilde. İlacı alır almaz ağzına 2 damla damlatın ve yuttuğundan emin olun.

Yatmadan önce 1 damla daha verin ( yutmalı ama ) yarından itibaren 50 ml suya 10 damla başlayın. 3 gün sonra 8 damlaya düşürün.

İshali devam ediyor mu?Yem yiyor mu?Dışkı resmide ekler misiniz?Gözden kaçan birşey olmasın.

Geri