Kuş kumunu avian veterinerleri önermiyor.Sitede arkadaşlarımızın bir kısmı öneriyor bir kısmı önermiyor.Önerenler grit kuş kumu kullanıyor .önermeyenler her kuş cinsinde sanıldığının aksine faydalı olmadığını düşünüyor.merhaba, kuş kumu ile ilgili bir çok yazı okudum fakat kesin bir sonuca ulaşamadım. kuş kumu verilmeli mi? ne sıklıkla verilmeli?
ben de küçük suluk aldım ona koyacağım. peki o suluk her zaman mi duracak yoksa haftada 2 filan mı?Ben faydasını gördüm açıkcası. Ben kafeste küçük yemliğe koyuyorum kuşlarım ihtiyacı olduğu zaman yiyor
Ben sürekli bulunduruyorum her gün de yemiyorlar zatenben de küçük suluk aldım ona koyacağım. peki o suluk her zaman mi duracak yoksa haftada 2 filan mı?
bizimkiler korktu önce ama alışırlar sanırım zamanlaBen sürekli bulunduruyorum her gün de yemiyorlar zaten
Tabiki ihtiyaç duyduklarında yiyeceklerdirbizimkiler korktu önce ama alışırlar sanırım zamanla
hocam, mineral blok için link atar mısınızTaşlıklarında taş benzeri cisimler bulunması sindirime yardımcı olur.
Ancak kum yerine mineral blok tavsiye ederim.
Kum kadar çok tüketmiyorlar ve taş birikmesinin önüne geçiyor.
Hocam benim kuşum mineral blogu aylardır kullanmıyor sanki ne ise yaradığını bilmiyorTaşlıklarında taş benzeri cisimler bulunması sindirime yardımcı olur.
Ancak kum yerine mineral blok tavsiye ederim.
Kum kadar çok tüketmiyorlar ve taş birikmesinin önüne geçiyor.
Ben Rotipet mineral blok kullanıyorum. Diğer bloklara göre daha çabuk parçalanıyor. O yüzden kimyasal tutkal oranı çok az.hocam, mineral blok için link atar mısınız
teşekkürler.Ben Rotipet mineral blok kullanıyorum. Diğer bloklara göre daha çabuk parçalanıyor. O yüzden kimyasal tutkal oranı çok az.
İnternette bulabilirsiniz, pet shoplarda da bulunuyor nadir olarak.