Selçuk YÜKSEL
Onursal Üye
Kanadında kanama vardı demiştiniz ? Hangisi doğru kanat mı kuyruk mu ?Kuşun kanadinda yine kan vardi sabah, zaten bir suredir kasiyip silkeliyordu kuyrugunu.
Kanadında kanama vardı demiştiniz ? Hangisi doğru kanat mı kuyruk mu ?Kuşun kanadinda yine kan vardi sabah, zaten bir suredir kasiyip silkeliyordu kuyrugunu.
Pardon ozur dilerim kuyrukKanadında kanama vardı demiştiniz ? Hangisi doğru kanat mı kuyruk mu ?
https://hizliresim.com/gbc81jn Disardan baktigimda kuyruga yayilmiş gibi duruyodu kan ama temizlerken taze kan kuyruk baglanti noktasinda gibiydi, dedigim gibi cok da hakim degilim bu islere, hatta ilk kez kendim temizledim.Kanama olan yer kuyruk tüylerinin bağlantı noktası mıydı yoksa üst kısmı mıydı ? Dökülen tüy varsa tüyün resmini çeker misiniz
Hatirlarsaniz kellik olmustu, o bolgeler tuyleniyo oralarda oluyor iste hep kanama kuyruk kismindahttps://hizliresim.com/gbc81jn Disardan baktigimda kuyruga yayilmiş gibi duruyodu kan ama temizlerken taze kan kuyruk baglanti noktasinda gibiydi, dedigim gibi cok da hakim degilim bu islere, hatta ilk kez kendim temizledim.
Tuz yalamaya çalışıyor demekki. Suyuna 50 ml suya mercimek tanesi kadar kabartma tozu katın.Başinizi şisirdim ama bide kuşta bisi var, isirmak gibi degil de kolumu ince ince igne sokar gibi gagaliyo birakmak istemiyor, bu ne eksikliginden olabilir ya da anlamsiz mi
Bilemiyorum hep gordugum icin belki farketmiyorum.Kuyruk kismi alti duzensiz yerlerNe tavsiye edersinizTüylerde bi matlaşma sezdim sizde eskiye göre fark görüyor musunuz ?
Ense damlasını yaptınız mı ?Bilemiyorum hep gordugum icin belki farketmiyorum.Kuyruk kismi alti duzensiz yerlerNe tavsiye edersiniz
Henuz yapmadim, iftardayiz akrabimizda, gece yapicam inşallah.Evden cikmadan o solusyondan siktim biraz kantoron surdum.Ense damlasinin kolay bir yolu var mi damlatmanin, kulak pamuguyla olur muEnse damlasını yaptınız mı ?
Olur olmasına da dozu ayarlamak zor olabilir. Damlalık veya enjektör yok mu evde ?Henuz yapmadim, iftardayiz akrabimizda, gece yapicam inşallah.Evden cikmadan o solusyondan siktim biraz kantoron surdum.Ense damlasinin kolay bir yolu var mi damlatmanin, kulak pamuguyla olur mu
Enjektor var ama onla tutturamam fazla sıkarim onunla, damlalikla denicem artikOlur olmasına da dozu ayarlamak zor olabilir. Damlalık veya enjektör yok mu evde ?
1 damla çekin enjektöre. Böylece fazla damlatma riski olmaz.Enjektor var ama onla tutturamam fazla sıkarim onunla, damlalikla denicem artik
Cok tesekkur ederim desteginiz icin.İç parazit sadece o bolgede mi kaşinti yapar1 damla çekin enjektöre. Böylece fazla damlatma riski olmaz.![]()
İç parazit bağırsakları etkiler,ölümcül de olabilir. Dış parazitler vücudu etkiler sadece ense değil. İlaç enseden damlatılır,ilaç ordan yayılır vücuda..Cok tesekkur ederim desteginiz icin.İç parazit sadece o bolgede mi kaşinti yapar
Cok sagolun.Enjektörle yapamaz iseniz damlalık alın..
İç parazit bağırsakları etkiler,ölümcül de olabilir. Dış parazitler vücudu etkiler sadece ense değil. İlaç enseden damlatılır,ilaç ordan yayılır vücuda..
Hayır etkisi olmuştur. Damlatılan yeri yıkamamak lazım bir gün.Cok sordum kusura bakmayin, demistim ya ense damlasi yapildiginda yikadim ama kanat ve kuyruk kismini yikamistim enseyi yikamamistim, yine de etkisini öldurmus mudur