Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İçerisinde p,ç,t,k bulunan kelimeleri daha kolay öğrenirler. Sabahın ilk saatlerinde va akşam saatlerinde özellikle tekrar ederseniz daha iyi olur gün içerisinde de tekrar etme şansınız varsa daha kolay öğrenebilir kuşunuz.
Stres oluyorlar devamli ayni seyi dinlemek robot gibi sen 3 kere ayni muzigi uc kere dinlesen sklırsin ve degistirmek istersin duymak istemessin onlar icinde öyle kendi orjinal sesin daha iyi olacaktir ornegin oğluşum bebişim babişko gibi kelimeleri daha kolay soyluyorlar sanirsam
Ses kaydini da denedim kendim konusarak da denedim farkli kuslarda. Ilk once sunu soyliyim her iki turlu de ogreniyorlar. Konusmaya ilk baslamasi bakimindan ses kaydi iyi. Ama hep ses kaydi birakmak sikinti oluyor. Ve bi yerden sonra kus konusmaniza ilgi duymuyor. Soyleyerek ogretmeye calistiginizda ise kus alisirsa agzinizin icine kadar giriyor. Sesleri duymak ve ogrenmek icin. Yani ben kesinlikle kendiniz konusarak ogretin diyorum. Umarim açiklayici olmustur