Agladim baya izin vermedim bir iki saat yanimda tuttular ama sonra geri aldilar. Su an sesleri geliyor bagajdan. Bana serindir hava alir dediler izin vermedim ama zorla aldilarEvet, psikolojileri bozulabilir,korkabilir,ölebilir havasızlıktan. Hayvanlar bagaja konulmaz. Sizi koysak hoşunuza gider mi?
Evet, psikolojileri bozulabilir,korkabilir,ölebilir havasızlıktan. Hayvanlar bagaja konulmaz. Sizi koysak hoşunuza gider mi?
Ben kuşlarımı almıştım yanıma onlar için 1 bilet daha almıştım koltuğa koymuştumAgladim baya izin vermedim bir iki saat yanimda tuttular ama sonra geri aldilar. Su an sesleri geliyor bagajdan. Bana serindir hava alir dediler izin vermedim ama zorla aldilar
Aldim cok sukur iyiler sadece 45 dakka kaldilarMola yerinde bagajdan alın. Zararlı.
Yemin ederim senin gibiler olmasa şu forumlardan facebook sayfalarindan zevk alamıycam 2 vidyo izleyip herşeyi bildiğinizi sanıyosunuz ölmesi nedir ya ben hem il dışına kuş gönderdim hemde aldım hiç bişey olmuyor muhabinler her durakta bagajı havalandırıyolar korkması zaten doğal evdede yerini değiştirsen korkarlar bide seni bagaja koysalar hoşuna gider mi demişin çıldırdım nefes alamadım psikolojisi bozulacakmış 12 13 saat otobüsde giden kuşa bişey olmuyor3 saate mi olacakEvet, psikolojileri bozulabilir,korkabilir,ölebilir havasızlıktan. Hayvanlar bagaja konulmaz. Sizi koysak hoşunuza gider mi?
Şahsi görüşüm budur. Bagaja asla koyulmaması tarafındayım. 2 Video izleyip gelmiyoruz. Dediğimin arkasındayım kuşlara kuş gözüyle değil canlı gözüyle bakıyorum arada fark var. Onlarında duyguları psikolojileri var.Yemin ederim senin gibiler olmasa şu forumlardan facebook sayfalarindan zevk alamıycam 2 vidyo izleyip herşeyi bildiğinizi sanıyosunuz ölmesi nedir ya ben hem il dışına kuş gönderdim hemde aldım hiç bişey olmuyor muhabinler her durakta bagajı havalandırıyolar korkması zaten doğal evdede yerini değiştirsen korkarlar bide seni bagaja koysalar hoşuna gider mi demişin çıldırdım nefes alamadım psikolojisi bozulacakmış 12 13 saat otobüsde giden kuşa bişey olmuyor3 saate mi olacak
Bagaja koyulmaması gerekir,psikolojik olarak etkilenirler
Şahsi görüşüm budur. Bagaja asla koyulmaması tarafındayım. 2 Video izleyip gelmiyoruz. Dediğimin arkasındayım kuşlara kuş gözüyle değil canlı gözüyle bakıyorum arada fark var. Onlarında duyguları psikolojileri var.
3 yaşında Bagaja girdikten sonra karanlıkta kalamayıp korkudan ciyak ciyak bağıran kuş biliyorumHadi yer değiştirincede psikoljik etkileniyorlar faça falan attıklarını görmedim veya tribe girdiklerini iyi ki bişey duymuşsunuz papağan gibi tekrar edin kendinizi bilgili sanın
Bazı kuşlar ele alınca da ciyakliyor o karakteriyle ilgili3 yaşında Bagaja girdikten sonra karanlıkta kalamayıp korkudan ciyak ciyak bağıran kuş biliyorum
Dikkatli oku mesajımı bir dahaBazı kuşlar ele alınca da ciyakliyor o karakteriyle ilgili
Sen bir şey olmaz diyorsun senin görüşün o. Ancak ben ve çok insana göre zararlıdır ve olmaması gerekiyor.Bazı kuşlar ele alınca da ciyakliyor o karakteriyle ilgili