muhabbetciavukat Meraklı Üye Katılım 28 Mar 2016 Mesajlar 283 Tepkime puanı 2 1 Nis 2016 #1 doğal vitamin amaçlı kuşlarımıza nasıl bir karışımlı su verilmesi uygun ve verimli olur arkadaşlar ?
Levent ACAR Moderatör Yönetici Katılım 8 Ara 2013 Mesajlar 17,392 Tepkime puanı 1,686 2 Nis 2016 #2 İstersen 2lt suya 1 şişe maden suyu ekleyebilirsin. "Kolloidal Gümüş Suyu" satılıyor bir de. Kullanmadım hiç. Son düzenleme: 2 Nis 2016
İstersen 2lt suya 1 şişe maden suyu ekleyebilirsin. "Kolloidal Gümüş Suyu" satılıyor bir de. Kullanmadım hiç.
Murat NUR Paylaşımcı Üye Katılım 26 Eki 2014 Mesajlar 652 Tepkime puanı 15 3 Nis 2016 #3 Portakal, limon, havuç suyu damlatabilirsin. Yoğurt suyu ekleyebilirsiniz. Gazi alınmış maden suyu ekleyebilirsiniz. Elma sirkesi damlatabilirsin. General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Portakal, limon, havuç suyu damlatabilirsin. Yoğurt suyu ekleyebilirsiniz. Gazi alınmış maden suyu ekleyebilirsiniz. Elma sirkesi damlatabilirsin. General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ceyhun GÖKMEN Yeni Üye Katılım 5 Şub 2016 Mesajlar 87 Tepkime puanı 0 3 Nis 2016 #4 Ben haftada bir gun elma sirkesi damlatiyorum.birgun limonlu su veriyorum birgunde vitaminli su kalan 4 gun normal su veriyorum
Ben haftada bir gun elma sirkesi damlatiyorum.birgun limonlu su veriyorum birgunde vitaminli su kalan 4 gun normal su veriyorum