Erkan DEMİR
Meraklı Üye
Arkadaslar birkacgune yavru muhabbet alcam. Kafesi salona koyamyi dusunuyorum hep ic ice olalim diye. Peki bu kus ne zaman uyur, ne zaman karanlık ortam olmasi lazim.
Ahmet abi 10 saati nerden araştırdın bilmem, doğruda olabilir ama üretimdeki kuşlar led ışıklarda duruyorlar hep bişey oluyomu hayır zamanla uyuyaçağı vakti kendi ayarlıyo. Erkan kardeşim sende özel birşey yapmana gerek yok kuş ayarlar kendini
Anladim yada uyucaklari zaman baska bi odaya koysam olurmu. Kus icin bi sıkıntı olurmu acaba. Şimdi salonda oturuyoz hep kusda odda olursa kendini iyi hisseder bize alısır diye düşündüm. Ben hayvandan uretim yapmicam kazancim olmucak sadece ailemizden biri olsunlar. Bende ozaman koyu bi tul vb. Bisey orterim.
Birde petshopda satilan mamalar ne kadar sağlıkli bi sıkıntı olurmu
Anladim yada uyucaklari zaman baska bi odaya koysam olurmu. Kus icin bi sıkıntı olurmu acaba. Şimdi salonda oturuyoz hep kusda odda olursa kendini iyi hisseder bize alısır diye düşündüm. Ben hayvandan uretim yapmicam kazancim olmucak sadece ailemizden biri olsunlar. Bende ozaman koyu bi tul vb. Bisey orterim.
Birde petshopda satilan mamalar ne kadar sağlıkli bi sıkıntı olurmu