Kuşlarım anlaşıyor mu?

Bademciko

Yeni Üye
Merhaba, aranızda yeniyim arkadaşlar ve tecrübelerinize ihtiyacım var.

Görselleri ekliyorum

1 hafta önce sarı olan dişi kuşuma mavi erkek kuşu aldım arkadaş olsunlar ve çifleşsinler diye . Mavi kuş geldiği andan itibaren dişi sarı kuş onun yanından ayrılmak istemiyor ona yem kusuyor , kaşıyor ve bacak atıyor ( bunlar erkek kuşun yapması gerekenler olarak biliyorum) ancak erkek mavi kuş ondan kaçıyor , kavga sesi çıkarıyor. Ve kafeste çoğu zaman görseldeki gibi duruyor sizce anlaşamadılar mı yoksa alışma süreci için erken mi

https://hizliresim.com/jyj5lzh

Başka kafes varsa 10-15 gün dişiyi öbür kafese alıp erkeğin kafese hükmetmesini kafes tellerine kur yapmasını bekleyin. Sonra dişiyi erkeğin yanına atın. Onları probiyotik, bt amin forte ve multi mineral ile destekleyin.

Başka kafes varsa 10-15 gün dişiyi öbür kafese alıp erkeğin kafese hükmetmesini kafes tellerine kur yapmasını bekleyin. Sonra dişiyi erkeğin yanına atın. Onları probiyotik, bt amin forte ve multi mineral ile destekleyin.
Merhaba değerli yorumunuz için teşekkür ederim
Bu sabah kafesleri ve bulundukları odaları ayırdım, odadan odaya çağırma sesleri çıkarıyorlar inşallah süreci kısa sürede aşarım

Geri