Merhaba birşey sormak istiyorum yardımcı olurmusunuzKuşların karakterine göre değişir. Sen yine de kuşlara bağırma veya kuşları korkutacak hareketler yapma seni gördükçe alışırlar.
Tabii ki.Merhaba birşey sormak istiyorum yardımcı olurmusunuz
senden ürkmesü normal bişi yeni slmızsın ona bir kaç gün ver onla konuş eğer yine kokarsa akşam 9 gibi kafese örtü ört 10mgibi yavaş a çek örtüyü ve avucunun içine al ama sıktırma sakın kendine geldiğinde senin elinde olduğunu görücek ve sana daha çok ısıncak yada uyurken yanına git yavaş yavaş yanaklarını göğsünü sevHerkese selam bir tane çift kuşum var beni görünce tedirginleşiyolar onları el alıştırma degilde amacım beni görünce ürkmesinler rahat olsunlar ne yapmam gerek oyle olması icin
Yardımın icin tesekkürler denicem dediklerinisenden ürkmesü normal bişi yeni slmızsın ona bir kaç gün ver onla konuş eğer yine kokarsa akşam 9 gibi kafese örtü ört 10mgibi yavaş a çek örtüyü ve avucunun içine al ama sıktırma sakın kendine geldiğinde senin elinde olduğunu görücek ve sana daha çok ısıncak yada uyurken yanına git yavaş yavaş yanaklarını göğsünü sev
)(sorun varsa sorabilirsin()