Maşallah o beyaz erkek çok güzel nazar değdirmeyelim güzel kuşa onun showunu yakalayacan varya mükemmel olur yeminediyorum
Yorumlarını önemli ilk çiftim çift olarak aldım sizce nasıllar
Ben kafesle ilgili yorum yapcam ballı kraker yanlış sindirim sorunu yapar,Ahşap tünek yok,zten kalamak kemiği gaga taşı ve kuş kumunu göremedim.Yuvalık var bide bu kuşların yumurta yapması zor yapsa bile sağlıklı olmaz kalamak kemiği gaga taşı ve ahşap tünek yok çünkü[/QUOTE mürekkep nbalığı kemiği var mineral bloğu yarın alacğım tahta tünek ide yarın alıcağım
Krakeride bugün aldım alışma aşaması diye verdim ilk ve son olucakBen kafesle ilgili yorum yapcam ballı kraker yanlış sindirim sorunu yapar,Ahşap tünek yok,zten kalamak kemiği gaga taşı ve kuş kumunu göremedim.Yuvalık var bide bu kuşların yumurta yapması zor yapsa bile sağlıklı olmaz kalamak kemiği gaga taşı ve ahşap tünek yok çünkü
Yavruları nasıl olur sizce çek muhabbetleri bunlar erkek manken gibi maşallahnazar değmesin erkeği ben de pek begendim.
Çek muhabbeti ikisideBir sorum var beyaz olanın ırkı nedir çok hoşuma gitti ?
Aynılar nerdeyse benimkinin sırt kısmında çok güzel bir mavilik var iki kanat arasındaEkli dosyayı görüntüle 21160 benzer bir erkekte bende var MasaAllah
Ayni sirt kanat arasi mqvilikAynılar nerdeyse benimkinin sırt kısmında çok güzel bir mavilik var iki kanat arasında
İnşallah paylaşacağımErkek nasıl bir kan taşıyor öğrenmek lazım ama çekinik parçalı kuşlardan harika mutasyonlar elde edilebilir. Eş tutarsa çok tatlış yavrular olur bizle de paylaşırsınız![]()