Evet kötü kokuyor.Bende kapağı açacağım zaman,mümkün olan en uzak mesafeye koyuyorum.2. Sorum ise powerchol un kokusu normalde de bu kadar keskin mi yani ben powercholu suya damlatirken nefes almamaya çalışıyorum resmen kötü kokuyor normalde kokusu az mı oluyor yoksa böyle mi oluyor
Ayrıca son gelişmeleri de yazayım.Merhaba yine bir şey soracağım kuşuma pelet yem aldım fakat yemiyor . Pelet yeme alıştırmanın bir zor olduğunu biliyorum ama sanırım kuşum kokusundan rahatsız oluyor , yem kutusuna yemek için eğildiğinde kafasını sallıyor ve ağzına aldıktan sonra atıyor . O yüzden yediremiyorum ne yapabilirim
Kaşıkla ezdirin peletleri. Daha küçük olsun kırıntı gibi. Çay tabağına koyun sonra ve kuşun görebileceği yere koyun birkaç gün beklesin öyle. Ben böyle veriyorum,kuşlarım alıştılar. Zaman gerekebilir alıştırmak için. Tabağa çok koymayın ama. 10 tane pelet yem ezip koysanız bile yeterli oluyor. Yerse koyarsınız ekleme yaparsınız,bayatlayıp ziyan olmasın.Merhaba yine bir şey soracağım kuşuma pelet yem aldım fakat yemiyor . Pelet yeme alıştırmanın bir zor olduğunu biliyorum ama sanırım kuşum kokusundan rahatsız oluyor , yem kutusuna yemek için eğildiğinde kafasını sallıyor ve ağzına aldıktan sonra atıyor . O yüzden yediremiyorum ne yapabilirim
Tamamdır teşekkürler deneyeceğimKaşıkla ezdirin peletleri. Daha küçük olsun kırıntı gibi. Çay tabağına koyun sonra ve kuşun görebileceği yere koyun birkaç gün beklesin öyle. Ben böyle veriyorum,kuşlarım alıştılar. Zaman gerekebilir alıştırmak için. Tabağa çok koymayın ama. 10 tane pelet yem ezip koysanız bile yeterli oluyor. Yerse koyarsınız ekleme yaparsınız,bayatlayıp ziyan olmasın.