Kuşlarım ishal ve birinin hem dışkısı hem de ağzı kokuyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Merve45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aynı şey. Dışkı kokuyor ki tüyüne bulaştığı için tüyü kokuyor. Dışkı kokmaz sağlıklı kuşun.
Elinizde Röhnfried Usnegano varsa 2 gün kullanın. 25 ml içme suyuna 1.5 damla ekleyin.

Koku artarsa normal değil. Koku olması da normal değil zaten
Triflucan ve flagy ( suyunda probiyotik de var ) kullanırken mi kullanayım yoksa sonra mı , eğer ilaçları kullanırken bu röhnfried Usnegano yu kullanırsam kuşa fazla gelmez mi hepsi

Triflucan ve flagy ( suyunda probiyotik de var ) kullanırken mi kullanayım yoksa sonra mı , eğer ilaçları kullanırken bu röhnfried Usnegano yu kullanırsam kuşa fazla gelmez mi hepsi
İlaç tedavisi bittikten sonra duruma bakın. Koku sorunu devam ediyorsa usnegano deneyiniz suda sadece usnegano olacak. Elinizde varsa kullanın ama. Yoksa satın almayın.

Yem kusmuş ama kustuğu anda yanında değildim . Bu yüzden yeni fark ettim. Kuşum şuanda daha enerjik odadan odaya uçuyor yerlerde geziyor , önceki gibi kabarmıyor ( daha az kabarıyor) , bugün fark ettiğim kadarıyla sadece 1 kere öğürme hareketi yaptı o da uzun sürmedi. Dışkısınin fotoğrafını bugün çekemedim ama birkaç kere sıvı yapmış onun dışında gördüğüm kadarıyla katı yapıyordu ve koku çok azdı.

Son düzenleme:

Yem kusmuş ama kustuğu anda yanında değildim . Bu yüzden yeni fark ettim. Kuşum şuanda daha enerjik odadan odaya uçuyor yerlerde geziyor , önceki gibi kabarmıyor , bugün fark ettiğim kadarıyla sadece 1 kere öğürme hareketi yaptı o da uzun sürmedi. Dışkısınin fotoğrafını bugün çekemedim ama birkaç kere sıvı yapmış onun dışında gördüğüm kadarıyla katı yapıyordu ve koku çok azdı.
Ayrıca bir şey daha sormak istiyorum( maalesef şimdi aklıma geldi keşke önceden sorsaydım) . En başta triflucan ilacını aldığımda 2 gün geçmişti yani flagy ve probiyotiği tek başına 2 gün boyunca kullandım . Siz de bana 8 gün boyunca triflucan+flagy+probiyotik , 15 gün ise triflucan + probiyotik kullanmamı söylediniz. Ancak 2 gün boyunca flagy kullanmak zorunda kaldığım için dediğinize uyamadım , ne yapayım ?

2. Sorum ise 8 gün boyunca triflucan+flagy+probiyotik , 15 gün ise triflucan + probiyotik dediniz ya ben şunu anlamadım 8 gün + 15 gün mü yoksa toplam 15 gün mü ( saçma ama kafam karıştı şimdi😅)

Flagyle toplamda 8 gün triflucan toplamda 15 gün kullanılacak ona göre ayarlayın. Tedavi süreci ve sonrasında aralıksız probiyotiğe devam edin.

Toplam 8 gün triflucan + flagy+ probiuotik demiştiniz
Ayrıca bir şey daha sormak istiyorum( maalesef şimdi aklıma geldi keşke önceden sorsaydım) . En başta triflucan ilacını aldığımda 2 gün geçmişti yani flagy ve probiyotiği tek başına 2 gün boyunca kullandım . Siz de bana 8 gün boyunca triflucan+flagy+probiyotik , 15 gün ise triflucan + probiyotik kullanmamı söylediniz. Ancak 2 gün boyunca flagy kullanmak zorunda kaldığım için dediğinize uyamadım , ne yapayım ?

2. Sorum ise 8 gün boyunca triflucan+flagy+probiyotik , 15 gün ise triflucan + probiyotik dediniz ya ben şunu anlamadım 8 gün + 15 gün mü yoksa toplam 15 gün mü ( saçma ama kafam karıştı şimdi😅)
Ama toplam 8 gün triflucan + flagy+ probiyotik demiştiniz
Ayrıca ilk sorumu da cevaplar misiniz

Toplam 8 gün triflucan + flagy+ probiuotik demiştiniz
Genel olarak Triflucanla 8 gün,flagyllede 15 gün tedavi uygulanacak.Aradaki artı kısmı kafanızı karıştırmasın.Probiyotiğe de devam.Şuan ilaçların kaçıncı günündesiniz?

Genel olarak Triflucanla 8 gün,flagyllede 15 gün tedavi uygulanacak.Aradaki artı kısmı kafanızı karıştırmasın.Probiyotiğe de devam.Şuan ilaçların kaçıncı günündesiniz?
Bugün 9. Gün ama benim asıl sorum ilk 2 gün sadece flagy vermek zorunda kaldım çünkü triflucanı eczaneden alamamıştım.
Geri kalan 7 günü de triflucan +flagy +probiyotik verdim . Selçuk bey en başta 8 gün triflucan ile flagy , 15 gün triflucan kullanmami söyledi şimdi de 8 gün flagy , 15 gün triflucan oldu. Yani her şey karıştı, nasıl devam etmem gerekiyor?

Genel olarak Triflucanla 15 gün,flagyllede 8 gün tedavi uygulanacak.Aradaki artı kısmı kafanızı karıştırmasın.Probiyotiğe de devam.Şuan ilaçların kaçıncı günündesiniz?
Eyvah benimde kafam karışmış 😂🤭İlaç isimlerini farklı yazmışım.Şimdi düzelttim.
Yani toplamda 15 gün triflucan tedavisi,8 günde flagyl tedavisi uygulamış olacaksınız.İlaçları aynı zamanda alamadığınız için kafanız karışmış.
Gelişmelere göre Selçuk bey size başka tavsiyede bulunabilir.
Bugün
Flagyl kaçıncı gün?
Triflucan kaçıncı gün?

Birlikte kullanıp kullanmamanız önemli değil.Önemli olan her bir ilacın günü kadar tedavi uygulamış olmanız.Kuşta artı eksi değişiklik var mı?Sondurumunu yazar mısınız?
Birde güncel dışkı resmi ekler misiniz?

Öncelikle kuşum kesinlikle önceki haline göre enerjik , yine meraklı haline geri döndü. Öğürme problemi vardı , onu da dün sadece 1 kere yaptığını gördüm ( gözlemlediğim kadarıyla) .

Dışkısı dün biraz kokuyordu ( öncekine kıyasla çok az) , dışkısını çekemedim çektiğim zaman hemen göndericem.

Son olarak bugün triflucanın 7. günü ; flagy ise dün 8. günüydü , yani bugün vermedim suyunda sadece triflucan ve probiyotik var

Geri