Kuşlarım ishal ve birinin hem dışkısı hem de ağzı kokuyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Merve45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tamam dediğim şekilde devam edin mikostatin ve triflucan kullanın.

Kuş birkaç ay önce eve geldi. Ve o sırada diğer kuşum hastaydı. Yeşil kuşumun hastalığı geçtikten yaklaşık 17 gün sonra yeşil kusumun kakasi ve ağzı kokuyordu,mavi kuşum da birkaç kez öğürdü . O yüzden sizin tavsiyenizle 14 gün boyunca ilaç kullandım , 7 gün triflucan ve bactrim , 7 gün sadece triflucan ( 50 ml suya yedişer damla) sonra yaklaşık 1 hafta da probiyotik kullandım . Ve dün de mavi kuşumun öğürdüğünü gördüm işte
Ayrıca bu kanat titremesi yeşil kuşum ilk hastalandiginda ilaç tedavisinin son günlerinde onun da kanatları titriyordu ve size sorduğumda antibiyotik kanatlarındaki hücrelere falan zarar vermiştir demiştiniz , aynı şekilde mavi kusumda da olabilir mi ve şuan uyku pozisyonuna geçti
Bu arada kuşun ateşinin çıktığını ayaklarından anlayabiliyor muyuz ? Az önce parmağıma aldım normal sıcaklıktaydı

Evet genelde ayakta soğuma olur ama her zaman değil. Hala titriyor mu kanadı ? Koekmuşsa da olur titreme veya yorulacak kadar kanat çırpmışsa.

Şuanda titremiyor geçti ama bir daha yapar mı bilemiyorum ve yorulacak kadar da kanat çırpmadı

Korku ve panik anlarında ve kas spazmı durumlarında gitrer. Çok anlam yükkemeyin.

Geri