Kuşlarım ishal ve birinin hem dışkısı hem de ağzı kokuyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Merve45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende prozim plus var ama bt amin forte yok , onun dışında med tollyamin , sedocol , carnispeed ve powerchol var . Bt amin forteyi alayım mi

Tahmin etttim aslında ama sizi telaşlandormak istemedim açıkçası. Carnisspeed ( haftada 3-4 gün ) , bt amin forte ( 3 gün ) ve sedochol ( 3-4 gün ) başlayın ve bol bol uçmaya teşvik edin. Evet bt amin forte alın protein oranı yüksek yemler vermeyin ak darı aspur yulaf ağırlıklı besleyin.

Tahmin etttim aslında ama sizi telaşlandormak istemedim açıkçası. Carnisspeed ( haftada 3-4 gün ) , bt amin forte ( 3 gün ) ve sedochol ( 3-4 gün ) başlayın ve bol bol uçmaya teşvik edin. Evet bt amin forte alın protein oranı yüksek yemler vermeyin ak darı aspur yulaf ağırlıklı besleyin.
Pelet yem protein oranı yüksek yemlere giriyor mu peki

Ve bir şeyi anlamadım bu takviyelerı ne zamana kadar kullanayım ve bt amin forte ile sedochol da mı haftada 3-4 gün yoksa sadece 3-4 gün mü

Üçüncü sorum ise sedochol , carnispeed ile bt amin forte üçü birden fazla olmaz mi kuşa , bildiğim kadarıyla sedocholda da bt amin forte gibi aminoasit vardı

Haftada 3-4 gün bt amin ve sedocholü ayrı günlerde verirsiniz. Beraber de olsa sorun olmaz ama en azından içiniz rahat eder.

Geri