Doğrudur hocam bende diyorum bu adam neden etiketlerime bakmıyor [emoji16]

Doğrudur hocam bende diyorum bu adam neden etiketlerime bakmıyor [emoji16]
Kuyruğunu gagalaması çiftleşmek istediği için yapıyor.Anladm aldgm yer 5 ayliktan büyük demişti zaten , ciftlesmesinde bir mani olmazssa iyi olur 3 yıllık kuşumun yavrusu olsun istiyorum garıbim elimize bile yapıyor disi sürekli arkasini duvara dönüyor bizimki ayak atıyor kuyrugunada hafiften gagaliyor
misal dişi bazen ürkek duruyor bazen istekli , örnegin kafesleri yukarda asili duvarda omuzdan yukarda ama disi oda icerisinde koltukta oynasn bile gözü sürekli bizde , bizim erkek zaten islik caliyir sesleniyor sürekli ama disi birazcik ürküyor odalarini degistirmek sitrese sokar diye degismiyorum , değişmeliyim sizce ?Kuyruğunu gagalaması çiftleşmek istediği için yapıyor.
![]()
hayırlı ramazanlar hocam
Değiştirmeyin, strese girerler. Duvara asmayı nasıl yaptınız acabamisal dişi bazen ürkek duruyor bazen istekli , örnegin kafesleri yukarda asili duvarda omuzdan yukarda ama disi oda icerisinde koltukta oynasn bile gözü sürekli bizde , bizim erkek zaten islik caliyir sesleniyor sürekli ama disi birazcik ürküyor odalarini degistirmek sitrese sokar diye degismiyorum , değişmeliyim sizce ?
Duvara egimli civi caktim kafesinde demirlerin bitisik tutmali yerinide civilik yerine oturttumDeğiştirmeyin, strese girerler. Duvara asmayı nasıl yaptınız acaba
Fotoğraf atın bakalımDuvara egimli civi caktim kafesinde demirlerin bitisik tutmali yerinide civilik yerine oturttumarada temizligi icin indirmeside kolay oluyor hemde onlarin korkmamasi icin yukarida oluyorlar . Disinin tüy dökümünde olma ihtimali varmi acaba ?
Bu fotoğraflardan yola çıkacak olursak kuş tüyde değil.
Degerli bilgileriniz icin teşekkürlerBu fotoğraflardan yola çıkacak olursak kuş tüyde değil.
Rica ederimDegerli bilgileriniz icin teşekkürler
bakalım umutla bekliyorum bende 3 yıllık erkek kuşum cok cok konuskan ve uysal diside uysal olunca ortaya güzel yavrularinin cikcani umunca beklemek yoruyor ama bakalmMerhabalar inşallah çiftleşirler bol yavrularınız olur. Benim çift aldığım kuşlarda aynı sorun 4 ay oldu alalı çiftleşmediler erkek istekli dişi hep kaçıyor yuvaya hiç girmedi ceresi de yarı koyı yarı açık renkde ne yapsam bilemiyorum artık.
Iyi günler benim bu konu hakkinda suan kuslarima vitamin veriyorum haftada 2 gün haftada 3 günde mama veriyorum suan disi yuvaya girip cikiyordu lakin erkege karsi daha sert gagalamya basladi ve sinirlice kovaliyor ayak atinca . En son çare ayirma yöntemi yapmak istedim mesele su 2 kafesim yok ve aldığım kafesin ikiye bölünüyor ve ayirdim ayni kafeste ikiye ve birbirilerine karsi daha istekli olurmu yada disiyi etkilermi bu durum çünkü boşluklardan erkegin yanına gitmeye calisiyor teşekkürler.Sizede Hayırlı Ramazanlar :”)
Dişi yuva ile ilgileniyor kuşları ayırmayın bekleyin. Çiftleşme için yuva hazırlıyordur henüz hazır değildir ondan gaga ile karşılık veriyordur bekleyiniz....Iyi günler benim bu konu hakkinda suan kuslarima vitamin veriyorum haftada 2 gün haftada 3 günde mama veriyorum suan disi yuvaya girip cikiyordu lakin erkege karsi daha sert gagalamya basladi ve sinirlice kovaliyor ayak atinca . En son çare ayirma yöntemi yapmak istedim mesele su 2 kafesim yok ve aldığım kafesin ikiye bölünüyor ve ayirdim ayni kafeste ikiye ve birbirilerine karsi daha istekli olurmu yada disiyi etkilermi bu durum çünkü boşluklardan erkegin yanına gitmeye calisiyor teşekkürler.
![]()
![]()
![]()
Tamm ozaman bekliyorum , yuvada hamster talaşida kattim zaten bakalm oglumuz artik bir muradina erseDişi yuva ile ilgileniyor kuşları ayırmayın bekleyin. Çiftleşme için yuva hazırlıyordur henüz hazır değildir ondan gaga ile karşılık veriyordur bekleyiniz....
Şuan dişimiz yuvadaki talaşları cikariyor fazla oldugunu düşündüğü umarim yakın zamanda olcak bu işDişi yuva ile ilgileniyor kuşları ayırmayın bekleyin. Çiftleşme için yuva hazırlıyordur henüz hazır değildir ondan gaga ile karşılık veriyordur bekleyiniz....
Dişi kuş yuva hazırlığı yapıyor, yuva hazırlığından sonra umarım çiftleşme olurŞuan dişimiz yuvadaki talaşları cikariyor fazla oldugunu düşündüğü umarim yakın zamanda olcak bu iş![]()