M Mikail ÖZKAN Guest 1 Eyl 2013 #1 kuşlarım birbirleriyle anlaşıyorlar ama yuvaya halen girmiyor kafesi yeni aldım kafes yeni olduğu için olabilirmi?
kuşlarım birbirleriyle anlaşıyorlar ama yuvaya halen girmiyor kafesi yeni aldım kafes yeni olduğu için olabilirmi?
M Mikail ÖZKAN Guest 1 Eyl 2013 #3 ben veteriner ile konuştum pek sorun olmaz ayna dedi ama tabiki ayna olunca ilgi azalır
M Mikail ÖZKAN Guest 1 Eyl 2013 #7 bende duydum ayna olmaz diye ama veteriner hekim pek sorun olmaz demşti
M Mikail ÖZKAN Guest 1 Eyl 2013 #8 Arkadaşlar benim erkek kuş yuvanın içinde kanadını çırpıyordu sanırım kanadını vurdu sağ kanadı diğerinden biraz aşşağıda ve uçamıyor napmam gerek?
Arkadaşlar benim erkek kuş yuvanın içinde kanadını çırpıyordu sanırım kanadını vurdu sağ kanadı diğerinden biraz aşşağıda ve uçamıyor napmam gerek?
Murat KARAYILAN Onursal Üye Katılım 30 Mar 2013 Mesajlar 2,047 Tepkime puanı 9 1 Eyl 2013 #9 Tolga Keskin' Alıntı: Yeterki çiftler istesin yerde havada elde her yerde olur bu iş Genişletmek için tıkla ... son noktayı koymuş
Tolga Keskin' Alıntı: Yeterki çiftler istesin yerde havada elde her yerde olur bu iş Genişletmek için tıkla ... son noktayı koymuş
Mehmet Nuri Alkayış Emektar Üye Katılım 14 Tem 2013 Mesajlar 1,142 Tepkime puanı 1 1 Eyl 2013 #10 bence bütün oyuncakları çıkatmalısın
S Sevtap DERİN Guest 1 Eyl 2013 #12 Yapacağın ilk iş: O aynaları çıkartmak olsun. Sessiz sakin aydınlık bir ortamı onlara sun.
M Mikail ÖZKAN Guest 1 Eyl 2013 #13 aynanın birini çıkardım bu durum uygunmu? bide arkadaşlar tahta tünek takmak istesem kafesin neresine uygun acaba
aynanın birini çıkardım bu durum uygunmu? bide arkadaşlar tahta tünek takmak istesem kafesin neresine uygun acaba
A armand0 Guest 1 Eyl 2013 #14 Gördüğüm kadarıyla kızışmışlarda oyuncakları cıkarman yeterlı olur bırbırlerıyle ılgılensınler en yakın zamanda yavru alırsın
Gördüğüm kadarıyla kızışmışlarda oyuncakları cıkarman yeterlı olur bırbırlerıyle ılgılensınler en yakın zamanda yavru alırsın
M Mikail ÖZKAN Guest 1 Eyl 2013 #15 evet kızışkınlar ama ben genede kızıştırıcı tohumda veriyorum oyuncaklar ile hiç ilgilenmiyorlar hep fotodaki gibiler ama çiftleştiklerini görmedim
evet kızışkınlar ama ben genede kızıştırıcı tohumda veriyorum oyuncaklar ile hiç ilgilenmiyorlar hep fotodaki gibiler ama çiftleştiklerini görmedim
A armand0 Guest 1 Eyl 2013 #16 mikailozkan' Alıntı: evet kızışkınlar ama ben genede kızıştırıcı tohumda veriyorum oyuncaklar ile hiç ilgilenmiyorlar hep fotodaki gibiler ama çiftleştiklerini görmedim Genişletmek için tıkla ... Oyuncakları tamamen çıkar aydınlık rahatsız edilmicek biyere koyarsan sonrası zamana kalmıştır sabretmen lazım
mikailozkan' Alıntı: evet kızışkınlar ama ben genede kızıştırıcı tohumda veriyorum oyuncaklar ile hiç ilgilenmiyorlar hep fotodaki gibiler ama çiftleştiklerini görmedim Genişletmek için tıkla ... Oyuncakları tamamen çıkar aydınlık rahatsız edilmicek biyere koyarsan sonrası zamana kalmıştır sabretmen lazım