Aşagıya koyduğum resimlere bakaraktan.kızısma ve yumurta çiftleşmeleri hakkında bilgi ve fikir verebilirmisiniz acaba.tşkler.
Guzel kuslar kizismislar saglikli gorunuyorlar sessiz rahatsiz edilmeyecek bir ortam ayarlayin yumurta mamasi verin haftada 2 3 gun yavru alirsiniz insallahAşagıya koyduğum resimlere bakaraktan.kızısma ve yumurta çiftleşmeleri hakkında bilgi ve fikir verebilirmisiniz acaba.tşkler.
Mamayı haftada 1 kereden fazla verince yemiyolar bıkıyorlar galiba.ortamlarıda uygun bence evin bir odasını onlara tahsis ettim.ısıda normal.1 aydan fazladır kızışıklar ama yumurtlamadılar.Guzel kuslar kizismislar saglikli gorunuyorlar sessiz rahatsiz edilmeyecek bir ortam ayarlayin yumurta mamasi verin haftada 2 3 gun yavru alirsiniz insallah
Kac ciftiniz varMamayı haftada 1 kereden fazla verince yemiyolar bıkıyorlar galiba.ortamlarıda uygun bence evin bir odasını onlara tahsis ettim.ısıda normal.1 aydan fazladır kızışıklar ama yumurtlamadılar.
3 kus gordum ucude guzel masallah bahar geliyor kus civiltilari falan derken onlarda hareketleniyor muhakkkak yavru alirsiniz saglikli olsunlar daGrinin eşide 1 yaşında
Grinin eşinin kafası görünüyo sadece bir fotoda .saglıkları iyi şuan.bekliyorum.inş yavru alırım.sağol tşklerBir kez yavrulasalar arkasi kesilmiyor durmadan motora makinaya bagliyorlar ilki atlatsaniz sonrasi kolay